שאלה

alon11173

New member
שאלה

איך יכול ישראלי לעבוד בבריטניה בעבודות שלא מחייבות השכלה כלומר האם ניתן להוציא אישור עבודה?

גוזליה

New member
פשוט מאוד.

אם יש לאותו ישראלי אזרחות נוספת, של אחת ממדינות האיחוד
או אם לאותו ישראלי יש בן/בת זוג שהם אזרחי האיחוד
או אם לאותו ישראלי יש ויזת עבודה/שהייה בבריטניה (לדוגמא, ויזת סטודנט)

אזי אין שום בעיה לישראלי לעבוד (תחת המגבלות הרלוונטיות, אם יש כאלו) בעבודות שלא מחייבות השכלה. או בכל עבודה אחרת לצורך העניין אליה יקבלו אותו.

alon11173

New member
השאלה אם לישראלי

שאין לא אזרחות אירופאית ואין לא קשר לאף אחד אם אזרחות אירופאית
יוכל להוציא אישור עבודה ולהשתקע בבריטניה?

Nobilis

New member
בקצר?

אם אין קשרי משפחה אי אפשר להגר בלי הרבה כסף (להשקעה בעסק), או מעביד שמוכן להוציא אשרת עבודה (ולא, אי אפשר לעשות את זה עבור משרה כמו מוכר בחנות או עובד במפעל).

alon11173

New member
באסה אז אין בכלל אפשרות

חייבים להישאר בישראל לתמיד?

Luis12

New member
אף לא טען שחייבים כך או אחרת.

נתנו לך עובדות, מה תעשה איתן, זה כבר עניין שלך.

1. אתה תמיד יכול ללמוד לתואר ראשון בישראל מה שברוב הגדול של המקרים הרבה יותר חכם (לפחות כלכלית) מלעשות זאת בבריטניה, למצוא עבודה טובה ,לעשות רילוקיישן ולעבור מנקודה הרבה יותר בטוחה בחיים.
2. אתה יכול לחפש בצורה מכוונת אישה המחזיקה באזרחות אירופאית.
3. אתה יכול לעבוד ולחסוך במשך כמה שנים ומי יודע אולי לצבור די כסף כדי לפתוח עסק בבריטניה, אבל שוב השגת סכומים כאלה לרוב תדרוש משמעת רצינית בחסכון ו/או ירושה טובה (או סתם משפחה עשירה).
4. אתה יכול לשכנע מעסיק בריטי שאתה בדיוק מה שחסר לו בחיים ושאין אזרח בריטי שיכול למלא את אחת או יותר מהמשימות שלו בעסק טוב ממך, ואולי הוא ישיג לך אישור עבודה.
גם לגבי שלוש וארבע השכלה אקדמאית כמובן תוכל לשפר את סיכוייך.

יש המון אפריקאים ואסיאתים (וכמובן תושבי מדינות אירופאיות שמחוץ לאיחוד) שהשיגו אשרת עבודה ואף אזרחות אירופאית שלא מתוקף אבות קדמונים ולכן אין סיבה שאתה לא תוכל.

יש לציין שאני לא מכיר את בריטניה וחוקיה ואני לא ברוח יצירתית במיוחד ברגע זה, ומכאן שכנראה שיש גם כמה אופציות נוספות.

alon11173

New member
וואי באמת תודה כל ההשקעה יש לי שאלה

ליידע כללי אם מישהו יוכל לענות לי..
איך האסייתים והאפריקאים הצליחו לקבל אזרחות בריטית? הרי אני לא חושב
שהם אוכלוסיה עשירה או משכילה במיוחד...

alon11173

New member
ודרך אגב תואר בכלכלה יועיל?

כי זה הכיוון שלי בעיקרון

Nobilis

New member
לידע כללי

שכרתי בימי חיי מספר אסייתים ואפריקאים לעבודה בבריטניה על אשרות עבודה כאלה או אחרות. סביר שהם היו משכילים ומוכשרים לפחות כמוך, כך שההתנשאות מיותרת. גם אתה אסייתי, להזכירך.

אחרים מגיעים בדרכים שכבר הסבירו לך עליהן (מערכת יחסים עם תושב מקומי, מעביד שדאג להוציא אשרה, וכו'). ואחרים הגיעו במסלולים שכבר נסגרו, לדוגמא:
* עד לא מזמן ניתן היה להגר גם ללא מעביד אם יכולת להוכיח שאתה אדם רב-כישורים.
* לפני עשרות שנים הייתה הגירה חופשית (יחסית) בתוך מדינות חבר העמים הבריטי.

למעלה