שאלה:

שאלה:

לא נמאס לכם מסימס?!?!?!?!?! בא לי סים סיטי!!! היה לי סים סיטי 3000 אבל אני לא מוצאת אותו בשום מקום ו2000 זה גועל נפש, אז לקחתי את של חברה שלי, צרבתי, והסריאל לא נכון... על הדיסק כתוב SIMITY 3000 WORLD EDITION ועל העטיפה של הדיסק (עליו כתוב הסריאל): SIMCITY 3000 UNLIMITED אלה משחקים שונים?

Sפיידי

New member
תראי,

למרות שהפורום לא עוסק בתכנים לא חוכיים אני ייענה. סיפ יטי 3000- אנלימיטד ו וורלד אדישן הם אותו משחק רק שמות שונים, אמריקאי, בריטי(ככה הם... כל המשחק הם עושים ככה.!)

בעעע

נכון! הבריטים תמיד אוהבים שהכל יהיה אצלם מיוחד.. גם לסימס לכל אקספנשן יש שם אחר.. ליווינג איט אפ-ליבינג לארג´.. סימס און הולידיי-וואקיישן.. אררררררררררררררררר איתם! וחוצמיזה קושקושית.. למה שיהיה נמאס מהסימס? לפחות לסימס יוצאת הרחבה כל כמה חודשים ואת סימסיטי הם זנחו כבר מעל שנתיים ורק עכשיו הם נזכרים לעשות משהו.. וגם כן איך שזה הולך להיראות.. ואממ וגם אני מחכה בהתרגשות לאנלישד שהולך לצאת ביום ראשון הבא! יהיה אפשר לגדל ירקות בגינה! ולגדל חתולים וכלבים! (וגם בטח להתעלל בהם חח..סתם!)

אל תהיה בטוח שהבריטים אוהבים

מיוחד. אל תשכח שכ-ל העולם וגם הבריטים הם בטייטל אחד והאמריקנים באחר. בכל העולם הארי פוטר הראשון יצא בשמו המקורי, רק לאמריקאים היו חייבים לעשות שם מיוחד, כדי שלא יחשבו שזה ספר של "פילוסופים". בעברית, אגב, "החכמים" הוא תרגום של פילוסופים באנגלית. הסתכל בספרי ההיסטוריה, בעברית זה נקרא "אבן החכמים".

Skiter

New member
נכון....................

הרי האמריקקים צריכים משהו במיוחד בשבילהם, למה כי הם אמריקקים!

למעלה