שאלה:

ישראל26

New member
אתה מאוד תמים ידידי -ותציץ -

בתשובתי למעלה . ושוב - אני מציע שגם אם אתה מעלה נושאים כאלה לדיון - תבוא מנקודת הנחה שאתה בטוח שאתה מבין בעניין ושהם אולי אשמים ולא לכאורה שאינך מבין בשיטות העבודה שלהם וכו ´ ובעצם אתה כבר רומז או מחליט או מראה בצורת ועצם הצגת הבעיה - שהדבר נראה לך לא לעניין והנה - הוצאת עליהם לעז ... ושוב - תחשוב כיצד אתה היית נוהג באירועים דומים מהירים ? ובמיוחד לאור כל מיני אירועים שהצגת כאן ... דוגמא נתתי למעלה ...

שלום30

New member
זה לא דבר חדש

יתכן שהם קבלו מידע שונה כבד ומיידי על החשוד ולכן נהגו בו בצורה כזו. וזכורים לי עוד כמה מקרים כאלה מהעבר הלא רחוק אחד של נכה בכסא גלגלים שהופשט לעיני כל על ידי בלשים במרכז העיר באשדוד הם חיפשו עליו סמים ומשלא מצאו - השאירו אותו זוק על הרצפה ערום !! ומקרה שני בנמל תעופה בן גוריון אשה חרדית ביותר נבדקה בטעות בדיקות חודרניות ומשפילו באיבר מינה ובכל חפציה - כאשר בלשים קבלו מידע שהיא מבריחה סמים לבסוף התברר שחלה כאן טעות והחשודה האמיתית תגיע בטיסה אחרת.

כאשר עוצרים משהו אז נהוג וצריך

לקחת אותו לאיזו פינה ושם לבצע עלב וכיליו חיפוש. אבל סבשום פנים ואופן לא בפרהסיה . ועם יש בעיה תמיד אפשר לקחת אותם לתחנה . אבל לא לפני כולם. ככה בזמנו אנחנו הינונוהגים לעשות. אז.

dpg

New member
שמע איציק

הבילוש אי אפש רלהגיד להם לא לעשות והם לא יעצרו כל אחד ויעשו לו את זה כי הם בודקים ועוקבים אחרי חשוד שנמצא ברכב ושמע הבילוש לא פראיירים ואי אפשר לעשות כלום בנידון אם יוצא לך פעם הבאה לראות את זה אל תגיב תמשיך לנסוע כי הם יכולים לעשות לך בלאגן כי הם מנייקים שלא דופקים חשבון אז אי אפשר להגיד כלום על מ שהם עושים זאת העבודה שלהם וזאת טכניקת העבודה...

ישראל26

New member
אח שלי -בבקשה תשתדל לשמור על לש

ון נקייה , ומצד אחד אתה מנסה אולי לכתוב לשבחם של מי שכתבת עליהם ומצד שני אתה כותב הרבה דברים שלא מתאימים לפורום ולצורה בה אנחנו אמורים לייצג את המשטרה . שוטרי הבילוש הם שוטרים בדיוק כמו כל השאר וגם להם יש רגישויות לבני אדם בדיוק כמו לשאר ואולי אפילו מעבר בגלל שהם מתעסקים יותר עם אנשים עם אין ספור בעיות ולא עם הציבור הכללי ורוב העבודה היא בבחינת לסייע לאנשים האלה לצאת מהבוץ גם אם צריך לעקוץ אותם בשיטות המשטרתיות -ולפי החוק . העבודה היא שונה לגמרי מהסיור ובטכניקות אחרות אבל לאמר שהם לא דופקים חשבון ואין להם ועליהם ביקורת [אחד על השני ?< -- -לא הייתי אומר כלל !!!! ואל תשכח שמי שלעיתים הוא לא פראייר ולא דופק חשבון הפ דווקא העברייניים ש"דופקים לך כל יום את העיר ומרוקנים דירות פורצים שודדים וכו ´ , ושיטות העבודה איתם צריכות להיות שונות ואחרות ... אז אזרח רואה משהו ברחוב וחושב תראו את השוטרים האלה - אבל מה הוא יודע מה היה לפני או אחרי ואם אותו אדם לא היה גורם לו נזק אם לא היה נתפס ? תפגש קצת עם בלשים בתחנה שלך או תעבוד איתם במבצעים שונים ותראה ... שנה טובה וגמר חתימה טובה !!!!!!

ישראל26

New member
איציק שלום וגמר חתימה טובה -לדב

ריך , אתה מבקר את שיטות העבודה של הבילוש . אז בוא נאמר שאם היית אזרח , אולי הייתי מבין - אבל לרשום כאן ביקורת על משהו שאתה אמור קצת לדעת - אם לדברך אתה מתנדב ותיק ולעניין וכו ? ו-במיוחד באיזור שלך אני אסביר מייד .. ולפני כן -אתה בעצמך כתבת על מספר דברים שעשית שאתה בעצמך לא בטוח אם היו כשרים או לא , אז תדע שלא תמיד הכל הוא לפי הספר - ואני לא מדבר על חלילה לעבור על החוק - אלא - אי אפשר לשחק ב"פוצי מושי "...- למיטב הבנתי את המקרה המונית הזאת לוותה כברת דרך רבה ומן הסתם היא הגיעה מהאיזור המזרחי לכפר שלך שם יש גונגל וארץ שופעת לבן שהמשטרה נלחמת בה כבר כמה שנים -מידי פעם בהצלחות ולעיתים לא .. אינך מודע לכמות ההשקעה והעבודה שמושקעת בטיפול בבעיות אלו וביצירתיות ובשיטות שצריל לנסות בכדי להביא את אותם אנשים עד לתביעה בית משפט ואיפסון בתא הכלא .. אינני יודע מתי ראית , אם ראית בכלל פעילות בנושאי סמים וכו אבל לעיתים אין ברירה ולא ניתן לשים כחול ולהזדהות כמו שצריך כי עד שתנסה להיות נחמד הסם יעלם לתוך הקיבה או לכל מקום אחר ואני לא רוצה לתאר לך -בתור בן אדם דתי -לאן בחורות מעבירות אחר כבוד את הסם (כל מיני מקומות שלא חשבת עליהם ) אז לפעמים הכל נעשה מהר ומתוקתק ולמרות שאף אחד לא רוצה לפגוע בצנעת הפרט לא תמיד אפשר לבצע זאת עם המגבלות וכל שכן בפח"ע .... אז כתבתי על קצה המזלג והמבין יבין ... תקרא קצת כתבות על פעילותן של יחידות אלו - כתבות שפורסמו באתר של שוטרי ישראל , אתר המשטרה או מראות המשטרה ותחכים או שפשוט תעבור ליחידות הללו תפעל בהם ותבים כמה הפעילות שם קשה ומיוחדת לפני שאתה מבקר אותם פה או במקום אחר או רוצה לרשום את פרטיהם .... ובברכת גמחט נסיים ושנה טובה ...

dpg

New member
שמע

אין מצד אחד מעריץ אותם ומצד אחד שונא אותם הערצה שלי אליהם שהם עושים עבודת שטח הכי טובה לדעתי במשטרה ואני שונא מצד שני בהם שהם כל הזמן נטפלים לסתם אנשים הם אלימים,לא דופקים חשבון וסליחה על המבטא שלי שמע אני רואה אותם כל הזמן ואני רואה איך מתנהגים אז איך אתה רוצה שאני יחשוב עליהם וחוץ מזה גם קרוב משפחה שלי בימ"ר ת"א והוא סיפר לי את כל הדברים הרעים שעושים שם אז שמע מנקודת מבט שלי זאת דעתי אין מה לעשות כל אחד והדעה שלו וחוץ מזה שמעתי מלא סיפורים עליהם אבל רק על איזור ת"א אפילו שאני בקשרים עם כמה ובקשר לאלימות מה שכתבתי למעלה זה בגלל שהיה לי לפני חודש בערך בלש שאיים על חבר שלי סתם ויביא לו פנס בראש והוא הביא לו ברגל את הפנס ואני יודע שאתה תגיד שלא כולם ככה אבל אני שוב אומר רק באיזור שלי בת"א הם מתנהגים ככה ובקשר לשאר במחוזות אין לי מושג.... אז שתהיה לך בנה טובה וגמר חתימה טובה וצום קל אסף

שוטר82

New member
איציק לוי!

לא אהבתי תקטע הזה מה שכתבת על הבילוש אם כל הכבוד הם עושים עבודה מעולה ומצוינת אם יעצרו איפה שבא להם לעצור הם יבדקו את הבנאדם שהם רוצים לבדוק בלי סנטימנטים לאף אחד ואינטרסים גם אם זה בנאדם ערום -! הם י-ע-ש-ו מ-ה ש-ב-א ל-ה-ם ובלי שום חוכמות וזה לא צריך לעניין אףאחד! מה שהם עושים בתודה רועי סליחה שאני כתבתי ככה כי זה עיצבן אותי הנושא הזנה

הבלשים לא יעשו מה-שבא-להם חביבי

הם סך הכל שוטרים בלבוש אזרחי והם כפופים כמו כולם לחוק ולפיקוח האזרח והמשטרה כמו כל אדם במדינה תתאר לך שהם יעצרו ויתעללו בשכן שלהם כי הוא הציק להם בתור שכן ויתחילו להפשיט אותו ולחפש עליו סמים סתם ככה כי בא להם... אין דבר כזה ולא יקום ולא יהיה תחי מדינת ישראל

or_k

New member
אתה בא בגישה לא נכונה

כתבתי משהו ארוך וזה לא נשלח אז בקיצור אכתוב: בלש הוא שוטר סמוי, וצריך להתנהג בהתנהגות הולמת למשטרת ישראל, ולא חסר אזרחים שיודעים לזהות בלשים גם שהם סתם מתפרעים!

רועי, בלש יעשה מה שבא לו?

ב"ה רועי שבוע טוב.. תגיד לי מאיפה הבאת את השטות הזאת, שבלש יעשה מה שבא לו? בלש, יהיה הבלש עם הכי הרבה תפיסות, והכי הרבה תהילה והצלחה, הוא שוטר! ולשוטרים יש תקנון, ראינו כבר, ושמענו כבר, על מלא בלשים שחשבו שהם ´גיבורים´. ומצאו את עצמם אח"כ במח"ש... לא צריך להיות ´אלוהים´ ולחשוב שאם אתה על חולצה אזרחית וברכב בלי סימני זיהוי הכל מותר לך. קצת כבוד לבני אדם לא מזיק. גם לבלשי משטרה יש את הצווי ´ואהבת לרעך כמוך´... וכדאי שתכניס לך את זה טוב טוב לראש. ´מה ששנואי עליך, אל תעשה לחברך´.. גמר חתימה טובה ושבוע טוב Kיצ

למעלה