שאלה

הודייה 1

New member
שאלה

שךום . אני פונדקאית שאלתי היא האם מותר לי במהלך ההיריון לצבוע שיער ? ( שורשים ) או לשים לק ? שאלתי את הרופא ואיןלו תשובה חד משמעית

איזו תרופה טיבעית לעצירות יכולה להתאים בהיריון?( הרופא אמר ללכת לחנות טבע ולשאול שם אבל מישהי השתמשה בתכשיר טיבעי ? יש לציין שניסיתי שזיפים ומיצוי מיצים פירות יבשים ירקות סיבים לשתות יותר מים וכו ללא הועיל !!

VNRN

New member
איזה מיצוי ניסית?

האם עשית מיצוי לבד או קנית מוכן?
לי עזר מיצוי שזיפים טהור שנמכר בבקבוקים של כליטר. התחיל להשפיע רק אחרי ששתיתי את כל הכמות (לקח לי כמה שעות). אפשר גם למהול במים אבל חשוב לשתות הכל בטווח של כמה שעות. כל שאר האסקות שמוכרים לא ערו לי והן היו גם מגעילות.
בהצלחה!

מירבי*

New member
תרופות טבעיות

לא שמעתי על איסור שימוש בלק או בצבע לשיער. אני מניחה שאת שואלת על שימוש אישי ולא על עבודה כספרית או מורחת לק. זה לא ברור מדברייך.
לגבי תרופות לעצירות, אין ספק שעדיף להשתמש במוצרים טבעיים ותמיד כדאי לשאול את הרופא המטפל.

בהצלחה ושבוע טוב

MAMALY

New member
שמן זית

כף גדולה בבוקר כף גדולה בערב

יש מצב שהעצירות נובעת מהברזל אם את נוטלת, אפשר להחליף לסוג אחר של ברזל לפעמים זה עוזר.

למצבי חירום בלבד מותר שמן פאראפון כף גדולה בבוקר וכף גדולה בערב לא יותר מ 4 ימים כי זה מונע ספגה של ויטאמינים לגוף אבל עד 4 מים זה בסדר.

הכי טוב הכי בריא.

הפונדקאית שלי עשתה החלקה יפנית בהריון שלה לא נגרם שום נזק לעובר.

הודייה 1

New member
תודה וחידוד השאלה

יש לי עצירות כרונית שנים לכן מחפשת תכשיר טבעי שמישהי ניסתה וזה עזר לה ( תרופה )אני אברר בבית טבע ואשאל המכון הטרטולוגי.לפני הפונדקאות הייתי לוקחת משהו שאסור בהיריון . לכן זקוקה לתחליף

למעלה