שאלה !

BluePrint

New member
תשובה?

גורבש כמובן. (כתוב למעלה מצד שמאל לשם הפורום) אומרים עליו שהוא דרקון אכזר, אבל אני רק שמעתי ממנו פעם אחת ומעולם לא ראיתי אותו.

דרגורן

New member
הוא שולט בסתר, מושך בחוטים....

כשהוא יוצא, הוא מחריב, הורס ודורס. אז הזהרו
MUWAHAHAHAHA

l o s t

New member
כן אבל מי הוא אני בטוח שהוא אימתני

אבל אני מקווה שלא הרגו אותו ...... ולמה שם דרגורן צבוע באדום אצלי ? באגים ?

Tarkun

New member
המממ..?

גם אצלי, זה מוזר כי בד"כ רק שמות המנהלים מודגשים בתכלת, ושמות האורחים המכובדים בחום (אדום).

דרגורן

New member
גורבש הוא ה-Bad cop וצבעו כחול

Snift הוא ה-Good cop וצבעו חום/אדום ואני? אני "אביר הפורום"

pumiforever

New member
גורבש?

אם אתה שם, בבקשה כתוב לנו משהוא! כתוב משהוא לכל החדשים!, לכל אלא אשר מפקפקים ביכולתך!!!! (אני לא אחד מהם כמובן!
)

l o s t

New member
לא באמת איפה גורגש ?!!

וסליחה אני לא אורח נכבד ? !!! גם לי מגיע ! אני דורש זכויות ! מהפכה !

pumiforever

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo151.gif../images/Emo11.gif../images/Emo166.gif../images/Emo31.gif../images/Emo163.gif

mormegil

New member
גורבש לא נראה בפורום כבר

שלושה חודשים בערך. אני מניח שהוא פשוט עסוק מדי בשביל להגיב באופן שנראה לו ראוי ולכן הוא פועל כפסיבי אבל עדיין עושה את חלקו בניהול.

גורבש

New member
מי מפריע לשנת הדרקון שלי |נשיפת אש|

אני הוא מנהל הפורום הבלתי מעורער. האצלתי מסמכותי ל SNIFT ולדרגורן, עקב היותם אבירי הפורום.
לכבוד השנה החדשה: שנה טובה לכולם, מי יתן וירבו הודעותיכם כרימון. שתהיו לראש ולא לגנב. שתהיה שנה מתוקה מתמד. (אתם מוזמנים לשרשר ברכות נוספות בנוסח הפורום)

DDN

New member
What are you hailing about?

זה הפורום שלי! ורק שלי, אני השתלטתי על הפורום! כן! כן! זה שלי! MUWAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA !!!!SOMEBODY STOP ME

pumiforever

New member
DDN :

אני חושב שיש כמה אלפים בחדר לייד.....אולי תלך להרוג אותם ובדרך תירגע קצת

DDN

New member
לא!

הבטחתי בלי הרג עד סוף החגים. שיחכו אחרי שימחת תורה. בינתיים, אני אמשיך לתת לכם להעמיד פנים שדרגורן, סניפט וגורבש מנהלים את הפורום. הם כבר יודעים, ש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1I AM THE KING OF THE WORLD דרך אגב, כל ההודעות שכתבתי היום הן תוצאה של שינה של 15 שעות בחמישה ימים.

למעלה