שאלה

yuli15

New member
שאלה

שבטוח יש לה תשובה: איפה בדיוק גייל גר??? ואיפה מתרחשים צילומי הסידרה? באמת בפיטסבורג?? כאחת שיוצאת לחו"ל ממש בקרוב, הייתי רוצה לדעת אם יש איזשהו סיכוי למבט...
תודה....

lolly1

New member
הצילומים

הם בקנדה,טורונטו. וכרגע הוא גר שם.... מכיוון שהצילומים מתחילים בשבוע הבא. ולאן את נוסעת?

yuli15

New member
לקנדה, אבל...

לונקובר...!!! אווף.... בכל מקרה, אנחנו עוצרים בדרך ומחליפים מטוסים בטורונטו.... יש איזשהו סיכוי???

lolly1

New member
אם

את נוסעת להרבה זמן..תוכלי לנסוע לטורונטו....לא?

yuli15

New member
לא ממש, בגלל ש...

אני לא נוסעת לבד, אלא במסגרת משלחת של בי"ס... אולי יש עוד מישהו מהכי גאים שגר בטורונו או בונקובר? *בתקווה* אולי...?

lolly1

New member
איזה משלחת

נוסעת לוונקובר?..........אני גם רוצה!!!! מה הבעיה להגיע לטורונטו...מקסימום יארגנו בשבילי מהביצפר משלחת חיפוש.......

yuli15

New member
../images/Emo13.gif

הייתי מזמינה אותך בכיף... אבאאאאאאאאאאאאאאל, זאת משלחת של הבית ספר שלנו... לצערי, לא משלחת חיפוש... את יודעת אולי אם יש עוד צילומים אחרים בונקובר (לא של הכי גאים)??

lolly1

New member
לא הבנת..

התכוונתי שאם אני אברח יארגנו בשבילי משלחת חיפוש...
בכל אופן, לא אין לי צילומים בשביל מה את צריכה? שאלתי למה משלחת ביצפר נוסעת לונקובר...?.........

CarolineKinney

New member
לא..........

גיסתי היקרה לא הבנת...... היא התכוונה שהיא טסה למשלחת מטעם בית ספר לקנדה ולא למשלחת חיפוש אחרי גייל......

lolly1

New member
גיסתי היקרה..

את לא הבנת אותי....התכוונתי שאם אני אסע איתה ואברח מכולם לטורונטו ישלחו אחריי משלחת חיפוש. פעם אחרונה שאני מסבירה....ובואי לאייסי כי לא דיברנו יום ואני בשיעמום....

yuli15

New member
אהה.......

המשלחת היא "כדי לקרב בין יהודי הארץ ליהודי התפוצות...." נשמע משעמם קצת, אבל יש אחלה תוכנית.......

אם אני לא טועה....

במקור הוא מג´ורגיה, ואני יודעת שהוא עכשיו בניו יורק...אבל אני חושבת שהוא גר בטורנטו, קנדה לצורך צילומי הסידרה​

lolly1

New member
תיקון

הוא כרגע בטורונטו... ראו אותו שם....יושב לו על ספסל..אוכל פיצה..אחחחחחח

lolly1

New member
מישהי

מחו"ל אני חושבת...תכף אני אוסיף את הקישור להודעה שלה.... אני רוצה לנסוע לטורנטו!! למישהו פה יש מזוודה מאוד גדולה ולא חשודה...?..

lolly1

New member
תיקון קטן

הוא לא ישב על ספסל אלא על מדרגה של נות או מדרכה.... הנה הקישור : she is so damn lucky!!!!!!! life sucks!

לי!

אמא שלי קנתה שנה שעברה שטסנו מזוודות אדומות ששמים
אליהן מרחוק. רוצה?

lolly1

New member
תביאי!!!!

אבל אמרתי שלא שמים לב אליהן!..... אני לא ממש קומפקטית.........

איה!!!!

אני רוצה לעבור לקנדה...למה רק היא ראתה????????????
גייל אוכל
...לאכול אותו...

למעלה