שאלה...

faith2

New member
או שאתם פשוט יכולים...

לשלוח אותי לאתר שמדווח את המזג האוויר ומצב הגלים

TTRI

New member
יש לי אתר טוב

www.isracam.co.il כנסי ל"ים ורוחות" ושם לחופי תל אביב ועוד משהו ששחכתי :) ושם יהי לך את גובה הגל ועוד הרבה נתונים טובים לפי כל שעה..

faith2

New member
תודה תום../images/Emo13.gif)

אגב איך אתה מתקדם בשיעורים?

TTRI

New member
הלכתי לישון מוקדם אז ראיתי רק עכשיו

.... אהה... אני מתקדם ממש טוב ..... בשיעור הראשון בעיקרון כבר גלשתי ... ואני מאוד יציב על הגלשן ועומד מהר וחותר מהר אז מצויין... ועוד אני בגובה הגלשן כמעט אז זה גרוע..חח... פעם שעברה היה לי שיעור ובכלל לא היה גלים כמעט אז עשינו שחייה אל מאחורי המזח! איזה כיף... ואני יודע דאווק דייב בערך התחלתי ללמוד וזה ככה ככה קשה לדעתי........ ואמ.. אה גם בשיעור הקודם גלשנו על הריף ... מפחיד... וזהו...... חח כמה כתבתי :) איך את ממשיכה? אין גלים עכשיו כמעט.... באסה... ואגב איך תעשי לבוא אחריי תחילת הלימודים לתל אביב לגלוש .... ? או שאת לא ממשיכה?

faith2

New member
../images/Emo13.gif.....

אחריי הלימודים אני ימשיך- זאת לא בעיה
) פשש נשמע שאתה כישרון!
אני גלשתי רק בשיעור השני, ואין בכלל גלים!...בכלל! הוא החליף לי כבר לגלשן הרגיל, וזה קצת קשה להתייצב אל אני מתסדרת, מחר יש לי שני שיעורים נקווה לטוב
) ומה זה דוואק דייב?

TTRI

New member
דוואק דייב

זה צלילה עם הגלשן מתחת למים .. זה בשביל לעקוף גלים שבאים.. זה קשור בעיקר באיזו על הגלשן אבל צריך להפעיל קצת כוח.. ובקשר לזה שאני נשמע כמו כישרון .... הלוואי!!

faith2

New member
ואיוא צלילה...

נשמע קצת מסובך לצלול עם הגלשן..!! ותאמין לי אתה כישרון
אני עדיין לומדת ליד גורדון
אגב כמה שיעורים כבר לקחת?

TTRI

New member
חחח טוב אם את אומרת ...

אני באמת מקווה לזכות מתישהו שנה הבאה אחריי שאני התאמן טוב לאיזו תחרות במקום ראשון
לקחתי 4 שיעורים עד עכשיו ...

למעלה