שאלה

PurpleDragon

New member
שאלה

יש פה מישהו שקרא את ´מחזור שער המוות´
זו רק אני או שפיזבן וזיפנאב הם מאוד דומים
יכול להיות שזה אמור להיות אותו אחד
כאילו שמחזור שער המוות הוא מין המשך של רומח הדרקון

PurpleDragon

New member
אבל

שניהם היו מין סוג של אלים שלבשו צורה של בני אנוש בשביל שלא ידעו שהם אלים. והכובע המקומט.... ומה זאת אומרת שפיזבן היה יותר מזה? יותר ממה?

La Gamba

New member
לזיפנאב יש המון דמויות בראשו

כמו דוורת, לוק, בונד, וכו´. אחת מהדמויות האלה הן פיזבן.

PurpleDragon

New member
וגם

שניהם היו מין זקנים מבולבלים שתמיד צריכים שיזכירו להם מי הם ומה הם צריכים לעשות (כביכול). אני דווקא רואה הרבה דמיון ביניהם...

אני ממש מצטער אבל

אחרי הפרק זמן של פיזבן אם גדיל בהר הדרקונים אחרי הבריחה הזאת מהקבר של הומא ואחרי הקטע של פיזבן בגבעות אם עוד כמה מהחבורה ואחרי הקטע שלו אם הדרקון הזהוב הגדול ביותר הזה הזקן לא מצטער אין בינו ובין זינפאד שום קשר! לאחד יש דרקון זהב בכיס ושלי אין! במחזור שער המוות הדרקונים הם כמו אלים שנלחמים בתולעים הרשעיות אם העיניים האדומות!!!!!!!! אין ממש "אלים" במחזור שער המוות מה לעשות? יש רק שניי עמים שאחד מהם מקועקע כולו ברונים קסומים והשני עובד אם הרונים אחרת בסימון באוויר אי אפשר לשייך את שתי הסדרות הללו לקרובות בכלל אי אפשר פשוט ואתה לא תצליח אין קשר

ומתי אמרת לי שאת בת? אה?

למה אני תמיד צריך לנחש? מה אני נחש? סססססססס נשכתי אותך! *נושך את ...? הדרקון הסגול* את חולה עכשיו שבוע שלם במיטה בלי לזוז :)

PurpleDragon

New member
אל תנחש נחש

אבל יכולת לבדוק בכרטיס... כמו שאני עשיתי... בסך הכל צריך ללחוץ על השם שלי, תנסה :)

למה שאת תכנסי לכרטיס האישי שלך??

למה שאני יכנס אליו? לא יותר קל כבר שאת תכתבי מה שכתוב בכרטיס שלך פה וזהו? ואז אני רק יקרא???

PurpleDragon

New member
למה לא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה לוקח בדיוק חצי דקה ורק בשביל לבדוק עם מי אתה מדבר.... ולא נכנסתי לכרטיס האישי שלי אלא לשלך... בשביל זה הוא שם. ואם היית שואל אם אני בת או בן אז הייתי עונה, אבל אני לא אכתוב סתם ככה שאני בת בלי קשר לכלום. וזהו.

Gdil

New member
שים לב שבהודעה המקורית היא

כותבת בלשון נקבה.

אתה טועה

"היא" כתבה בהודעה הראשונה והשניה שלה במילים שאפשר ליחס את זה לזכר מוצהר ולנקבה בדיוק! אז ששששששששששששששש....................(אתה כבר מבין)

PurpleDragon

New member
אפשר

קוראים לי הגר, אני בת 17 מאלפי מנשה... כרגע פנויה ומחפשת
וחוץ מזה... לא יודעת מה שאתה רוצה לדעת תשאל...

למעלה