שאלה

שאלה

אני בחורה בת 20+ והגעתי לשלב בחיים שאני מאוד מאוד רוצה להתחזק,בשבתות,וחגים,ותפילות ולבוש.

אבל, היה לי שנתיים חבר ואיתו כן קיימתי יחסי מין (רק איתו) וכשיוצא לי לדבר עם אחרים אז אומרים לי שזה צבוע לחזור בתשובה אחרי שהייתי איתו.

וכל החשק והרצון העז שהיה לי יורד לי בשנייה.

אני מוצאת את עצמי הרבה פעמיים מצטערת על זה שזה קרה אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור ולתקן את זה.

בחורה שכבר לא בתולה (והייתי רק איתו) לא יכולה להתחזק ולהיות דתייה ?

תגובה

דבר ראשון שעושים שחוזרים בתשובה-מפסיקים לשמוע למה שאנשים אומרים.
מכאן החיים הרבה יותר פשוטים , בתורה ,נביאים, כתובים, משנה, מדרש זוהר ,הלכות וכו' בכולם כתוב שחזרה בתשובה מועילה לתקן את כל החטאים, אז איזה אנשים בדיוק בכוחם לחלוק על כל התורה מסיני,על הקב"ה וכל מעבירי התורה שבכל דור ודור?!

לכן תתחילי להתחזק במה שאפשר לך כרגע [בפרט בימים האלו שמסוגלים מאוד לחיזוק ותיקון שגם בסופם יום הכיפורים שמכפר אם חוזרים בתשובה].

I S A A K

New member
כאשר האדם עושה תשובה אמיתית

מוחקים לו הכל,ומתחילים איתו כאילו נולד מחדש,ולא רק זה אלה הזדונות(עברות שעשה בכוונה)הופכים להיות לזכויות
כלומר עם לא שמרת נידה כשרות או שבת וכו',מחשיבים לך כאילו שמרת את כל המצוות-כמו אדם חרדי מלידה
לכן אותם האחרים שאמרו לך את מה שאמרו לא נכונים כנראה אמרו לך מחוסר הידיע
תתחזקי תשמרי ותעלי בדרך המלך
בברכה

כפי שכבר אמרו לך פה...

מי שחוזר בתשובה אמיתית - הכל נמחק והוא כדף חלק,

השטן אינו מעוניין שתשובי והוא שולח לך שליחים עם רעיונות הבל...

תודה רבה על החיזוקים!

ואני בהחלט מתכוונת ללכת בדרך הזאת

תודה רבה.

רעיה85

New member
הי...

לא משנה לאן נפלת לא משנה כמה נכשלת תמיד אפשר לעשות תשובה תמיד יש תקווה אבא מחכה לך באהבה!!!האמונה שלך בעצמך תיקח אותך הכי רחוק שיש ...

חגית כץ

New member
תגובה

סליחה, מה הקשר בין צביעות
לבין מעשים שנעשו בעבר?

הנה מה שכתוב במילון (תחפשי באבן שושן או בוואלה מילון)
צביעות: התחסדות, דו-פרצופיות, אחד בפה ואחד בלב, רמאות, נוכלות, חנופה.

לעומת זאת בחזרה בתשובה אמיתית,
אין דו פרצופיות אין רמאות חנופה ונוכלות.

אז למה להתיאש מסתם
דיבורים של "בלה בלה בלה".

את בוודאי יכולה להתחזק, גם את וגם החבר שלך.
אז למה להתיאש?

למעלה