שאלה

JamesNox

New member
שאלה

לכל מי שנמצא בזוגיות עם השולט/ת או הנשלט/ת שלו/ה:
האם יחסים הכוחות של הbdsm גולשים גם לשאר תחומי החיים?

ולמה אני שואל?
הוא: ״תפסיק להתווכח איתי. אמרתי שזה מה שאני עושה, וזהו״
אני: ״אתה כנראה נמצא תחת הרושם שזאת מונרכיה, ולא נישואים. אני אומר שאני לא מסכים בשום אופן.״
הוא: ״אתה כל הזמן אומר ומתנהג כאילו שאני הפוסק הראשי והיחידי בכל דבר. אם הייתי מבקש ממך שכל הניו יורק יאנקיז יזיינו אותך עם אלות, היית מציית. אבל אתה מציית רק כשבא לך, אחרת לא היית מתווכח כל כך עכשיו.״
אני: ״זה לא קשור, ואתה אדיוט, ואני לא מסכים בשום פנים ואופן!״ (יוצא מהחדר בטריקת דלת, והולך להפגש עם חברה ולקטר לה על כמה שאני מסכן שיש לי כזה בעל רשע.)

נושא הויכוח הוא, אגב, זה שהוא רוצה לחזור לעבוד חלקית. הוא מומחה בפשרות ביחסים בין לאומיים. והוא לא מתכוון להרצות פעמיים בשבוע בNYU. הוא מתכוון לנסוע לאנשהו בעולם השלישי ולפשר בין war lords או משהו כזה.

ואני, באופן טבעי, מתנגד לרעיון בלהט.

dare devil ית

New member
השורה האחרונה לא עומדת ב SSC

ובקשר לגוף השאלה, זאת שאלה מצוינת
מצד אחד אני לא אתן לאף אחד להקטין אותי בתור בן אדם מחוץ לגבולות הגיזרה ה BDSMים
מצד שני ברור שזה לא זה אם זה עובד רק שאני בלי בגדים (מטפורית...גם מעשית, אבל מטפורית...)
אני חושבת שאצלנו זה פשוט DONT ASK DONT TELL
הוא (והיא במידה) לא העמידו אותי אף פעם במבחן כזה, לשמחתי.

JamesNox

New member
אז זהו

שאני לא רואה את זה כ״הקטנה״ שלי, אלה כהתמסרות. ואני מפקיד את עצמי בידיו בשמחה, בכל תחומי החיים. זו תמיד היתה הדינמיקה שלנו, עוד לפני הbdsm. זה טבעי, בהתחשב בעובדה שהוא שקול, חכם, משכיל, עשיר, רחב אופקים, קוסמופוליטי ומצליח, ובעוד שאני אפילו מכוער מכדי להיות boy toy.

dare devil ית

New member
אני חושבת שקודם כל אתם זוג

אחר כך זוג BDSMי
ולזוג יש זכות להטיל וטו על החלטות אחד של השני

gidionline80

New member
גם

ללא קשר ליחסי שליטה כשפרטנר אחד מונע מהשני משהו שהוא צריך או רוצה זה סוג של סרוס לא משנה באילו אמצעים נוקטים.
על אחת כמה וכמה ביחסים לא סימטרים של שליטה. הנשלט אמור להתאים את עצמו לשולט ולא ההפך. לשולט יש את הפריבילגיה להתחשב מתי וכמה שמתאים לו. שורה תחתונה אם תאפשר הוא יאהב יעריך יותר.
וחוצמזה לשמש פיסמייקר זו מצוה וזכות גדולה.

JamesNox

New member
כל זה נכון

אבל הנסיעה האחרונה שלו הובילה לשבץ מוחי, לאשפוז ארוך בקומה ולהחלמה שלקחה שנים ועוד לא הסתיימה. הוא אמור להימנע מלחצים, לישון טוב, לאכול מאוזן, לקחת את התרופות שלו בזמן, ועוד כל מני דברים שאמורים, אם נקפיד עליהם, להשאיר אותו בחיים לראות נכדים.
אז אני אנוכי.
שהעולם ילך להזדיין, אני רוצה אותו איתי.

אני מסכימה עם Cגלית

זה באמת לא קשור לעולם השליטה אלא לזוגיות שלכם - ואני לגמרי מבינה את הצד שלך, אתה דואג לשלומו ואם הנסיעה עלולה לסכן את בריאותו יש לך כל זכות לביע עמדה נחרצת, במיוחד לאור ניסיון העבר. ברור לי שהעבודה והשגרה חסרים לו, אבל כנראה שהוא צריך להסתגל לשגרה חדשה שתשמור על בריאותו ולא תסכן אותה.

Cגלית

New member
אני לא חושבת

שזה קשור לעולם השליטה, אך ורק לקשר הזוגי בניכם.
אני מבינה את החשש שלך ובמקביל את הרצון שלו, לא קל.
מאמינה ששיחות בנושא יביאו גם לשחרור הפחד, כעס ובסוף להסכמה לכאן או לכאן.
בינתיים שולחת חיבוק ענק ומוחץ

בהצלחה.

A לוןA

New member
זוגיות בדסמית

היא לפעמים קודם כל זוגיות ורק אחר כך בדסמית

כן ולא

כשהייתי במערכת כזו, היה ברור, גם מעבר לפגישות, מי שולט ומי נשלטת; המקום של כל אחד מאיתנו היה ידוע וברור לשנינו.
מעולם לא זלזלו בי או השתיקו אותי באמירה "את הנשלטת אז תסתמי" אבל בהחלט ידעו לגרום לי, במילה אחת, לעצור ולחשוב שוב, לבדוק את עצמי, לוודא שאני בסדר.
אז כן, זה גולש לכל תחומי החיים, לפחות אצל מי שמעוניינים בכך.

למעלה