אז אם זה מעניין מישהו, גורן הוא 1.90 שרי היא 1.70 נוח הוא 1.68 (מה שעושה אותו נמוכצ´יק... אני לא בטוחה שהנתון הזה מדוייק! הוא לא נראה לי כזה נמוך. 1.68 לגבר זה ממש עלבון!) ומאורה היא 1.61, כך שלפחות כשקרטר איתה הא לא ייראה מגוחך.. (לעומת עם סוזן... לא נראה לי הגיוני שהיא יותר גבוהה ממנו!)
האמת שלוקה הוא בין 1´6 ל 2´6 שזה עושה אותו בערך 1.92... גברים גבוהים זה כזה להיט אותי אגב מאוד ניחם לדעת ששרי סטרינגפילד 170, כי אני 169 ויש לי חרדה איומה תמיד שאני כוניפה ענקית... אז אני לא לבד! אם לשרי מותר, אז כנראה שזה בסדר. ואגב, מאורה לא נראית 1.61... תמיד חשבתי שהיא איזה 1.50, היא נראית פיצית כזו... לא? מה לגבי לורה אינס? מישהו יודע מה הגובה שלה? גם היא נראית לי פצפונת כזו..
ה-6 זה בעצם "פיט" (רגל) כל "פיט" שווה 30.5 ס"מ 30.5X6=183 ס"מ וה-2 זה אינצ´ כל אינצ´ שווה 2.54 ס"מ 2X2.54=5.08 ______________________ מה שיוצא שנוח ויילי בעצם בגובה 188.08 ס"מ. הבנת?
תודה! מה שהיה חשוב לי לדעת זה כמה שווים פיט ואינץ´. עכשיו אני יודעת. *מרגישה יותר חכמה ממקודם* (וגם יותר מהמשפחה שלי, שכשתמיד כששאלתי אותם אפ´חד לא ידע) ו.. לא נכון! גם גברים נמוכים זה טוף! זה תלוי.