שאלה

Delenn

New member
שאלה

מישהו יודע את הגבהים של כל השחקנים? אני יודעת שגוראן 1.90, אבל ממש מעניין אותי לדעת את שאר הגבהים.. בעיקר של קרטר, אבי, סוזן ושות´ :) מישהו?

Delenn

New member
טוב, בינתיים כבר ביררתי לבד..

אז אם זה מעניין מישהו, גורן הוא 1.90 שרי היא 1.70 נוח הוא 1.68 (מה שעושה אותו נמוכצ´יק... אני לא בטוחה שהנתון הזה מדוייק! הוא לא נראה לי כזה נמוך. 1.68 לגבר זה ממש עלבון!) ומאורה היא 1.61, כך שלפחות כשקרטר איתה הא לא ייראה מגוחך.. :) (לעומת עם סוזן... לא נראה לי הגיוני שהיא יותר גבוהה ממנו!)

Delenn

New member
לגבי נוח..

בדקתי בעוד כמה מקומות, ואכן נתון שגוי. הגובה שלו הוא 1.90. :)

Delenn

New member
גם לי זה נראה לא הגיוני!~

החלטתי שזו סוגיה שלא מזניחי, ושני אתרים אחרים טוענים שהוא 190... אז אני אבחר להאמין לזה :)

Delenn

New member
אין לי הרבה ויכוח..

למרות שחיצונית אני מודה שגוראן יותר עושה לי את זה. שלא להזכיר כמה המבטא שלו חמוד... אפפם לפני זה לא חשבתי שמבטאים סלאביים הם כל כך סקסיים!

WizMaster

New member
לוקה לא יותר גבוה מקרטר?

לפחות בסדרה זה נראה כך, כששניהם עומדים ליד אבי...

WizMaster

New member
אגב, קרטר הוא לא 1.90...

לפי האתר הזה http://partly-cloudy.org/noah/biography.html קרטר הוא 6.2" מה שאומר שהוא בדיוק 1.889759939 מטר...

Delenn

New member
../images/Emo3.gif הבדל רציני, אין ספק

האמת שלוקה הוא בין 1´6 ל 2´6 שזה עושה אותו בערך 1.92... גברים גבוהים זה כזה להיט :) אותי אגב מאוד ניחם לדעת ששרי סטרינגפילד 170, כי אני 169 ויש לי חרדה איומה תמיד שאני כוניפה ענקית... אז אני לא לבד! אם לשרי מותר, אז כנראה שזה בסדר. ואגב, מאורה לא נראית 1.61... תמיד חשבתי שהיא איזה 1.50, היא נראית פיצית כזו... לא? מה לגבי לורה אינס? מישהו יודע מה הגובה שלה? גם היא נראית לי פצפונת כזו..

וואי מסכנה מאורה

בטח נשבר לה הצוואר מלנשק את לוקה... ומסכן גוראן בטח נשבר לו הגב מלנשק אותה!
למרות שבטח כולם יודעים אותו הדבר עם נוח למרות שזה למען מטרה טובה יותר!

~*~gaL

New member
שאלה קטנה...

מיש´ו מוכן להסביר לי, בבקשה, איך הופכים את 2´6, לדוגמא, ל1.92? תמיד עניין אותי. אגב, גברים נמוכים זה גם דבר טוב! סת´ גרין, לדוגמא. או פאט מסטרויאני.

טוב, הסבר:

ה-6 זה בעצם "פיט" (רגל) כל "פיט" שווה 30.5 ס"מ 30.5X6=183 ס"מ וה-2 זה אינצ´ כל אינצ´ שווה 2.54 ס"מ 2X2.54=5.08 ______________________ מה שיוצא שנוח ויילי בעצם בגובה 188.08 ס"מ. הבנת?

Delenn

New member
איח, גברים נמוכים! ../images/Emo5.gif

כמה שיותר גבוה יותר טוב!

~*~gaL

New member
ובזכות עדי אני יותר חכמה עכשיו!

תודה! מה שהיה חשוב לי לדעת זה כמה שווים פיט ואינץ´. עכשיו אני יודעת. *מרגישה יותר חכמה ממקודם* (וגם יותר מהמשפחה שלי, שכשתמיד כששאלתי אותם אפ´חד לא ידע) ו.. לא נכון! גם גברים נמוכים זה טוף! זה תלוי.

הממ.. בואו נראה... גברים נמוכים../images/Emo35.gif

מה אם מיילו (אין לי מושג איך מבטאים ת´שם משפחה שלו.......
) זה שמשחק את ג´ס בבנות - גילמור? הוא 1.75 בערך, והוא גם נחמד מאוד.......

למעלה