שאלה

איליה40

New member
שאלה

מה לערכתכם יהיו ההשלכות של הצטרפות השכונה החדשה (נווה זמר) לעיר? הבנתי שבשכונה יהיו לא מעט דירות קטנות מאוד של כ-80 מטר (שזה תכלס אומר צינוק של כ- 60 מטר). מהניסיון בתל-אביבי אני יכול להעיד שהדירות מעין אלה נרכשות לרוב ע"י המשקיעים. אך בתל אביב הרי ישנו קהל רחב של רווקים וסטודנטים – ומי ישכיר דירות כאלה ברעננה? איך כל הסיפור עלול להשפיע על מחירי הנדל"ן בעיר?

gabiskon

New member
וגם ברעננה יש סטודנטים, הם פשוט עוזבים את בית

ההורים לתל אביב, כעת הם יוכלו להשאר בעיר.

איליה40

New member
הקבלנים הרי משווקים שטח ברוטו ולא נטו

וכך 80 מטר שכוללים גם את חדר המדרגות, ארונות חשמל וכדומה בקלות הופכים ל-60 מטר של דירה.

ATAF151

New member
אני כבר אגיד לך מה יהיה עם זה

אחרי כמה שנים יוסיפו עוד חדר לדירות הללו בעלות גבוהה יותר מאשר אם יבנו אותם מראש עם עוד חדר.

זו אכן טעות. כי רעננה מתאימה למשפחות וכמעט כל משפחה מהר מאוד יולדת שני ילדים ואז דירה כזו קטנה מידי בשבילם.

32103210

New member
כדי שדבר כזה לא יקרה

צריך כבר מלכתחילה לנצל את כל אחוזי הבניה ,ולתת איזון נכון בבניה באותו בנין ,כלומר, באותו בנין דירות של 3-4-5(אולי גם 2 ) חדרים ,ככה דירה של שלושה חדרים תשאר לעולם דירה של שלושה חדרים.

ATAF151

New member
צריך לבנות בהתאם לצורך

אני חושב שאין צורך ברעננה להרבה דירות קטנות של 2-3 חדרים. פשוט כי רעננה מתאימה יותר למשפחות שרוצות 4-5 חדרים. אם רוצים לחסוך בעלויות אני ממליץ על בנית דירות עם חדרים קטנים יחסית ולא דירות עם מעט חדרים שלא מתאימים למשפחות.

"רעננה מתאימה למשפחות"

מה זה בדיוק אומר ?
גם הרווקים והחד הוריים מפריעים לך בעיניים ?

למעלה