שאלה

pumiforever

New member
שאלה

מה הדמות שאתם הכי אוהבים במהדורה השלישית? ומה הם המניעים שלכם לאהבת הדמות (אם יש בכלל). אני אוהב מאד את הגנב, יש לו הרבה Special Features וגם יש לו הרבה Skilss. מה איתכם?

BluePrint

New member
אף פעם לא שיחקתי במהדורה השלישית.

והדמויות שאני הכי אוהב הן הדמויות שאני משחק. למה? כי אני משחק אותן כמו שאני רוצה. ?special features? skills מי צריך את זה? פעם אפילו רציתי לשחק דמות עם קטועת אצבעות. (אבל השה"ם לא נתן לי וזה עבר לי אחרי שבוע
)

Shark 11

New member
רק כוהנים

כוהן, הדמות האולטימטיבית. אני משחק בחבורה של מכשפים עם hp של 30 ופחות ולוחם עם 80. לכל דמות יש את הדברים הגרועים. בכהן פשוט אין.. אני כוהן אלף של קורלון לארטיאן יש לי קסמים חזקים וגם damage ו hp טובים. יש לי 62 היט פוינטס halberd מכושף שנותן לי פלוס 2 וכל הקסמים של רמת קסם 4-5. אני בין לוחם ומכשף ואני תמיד מסתדר. גם דרואיד בסדר אבל שה"מים מתנכלים לדרואידים ולחורשות שלהם יותר מלדמויות אחרות.

pumiforever

New member
צודק!

לדעתי כהן הוא דמות פ33ה בגלל שהוא מעיין השילוב בין לוחם לבין קוסם.

Remirat

New member
קוסמת גנבת...

צריך את העזרה שלה, אבל אי אפשר לסמוך יותר מדי... ויש את הפלוס ההיסטרי של קוסם עם חרב קצרה!!!

חפרפר

New member
מה עניין בונוסים לכאן?

את מי אתה אוהב יותר? את אבא או את אימא? אתה אוהב יותר את אמא כי היא מסיעה אותך באוטו, או את אבא כי הוא עוזר בשיעורי בית? בקיצור, מה זה הגישה הטכנית הזאת? "גנב" הוא הרבה יותר מאוסף של בונוסים, ו"כוהן" התפתח בהרבה מימי די אנ די הראשון בקופסה הלבנה, שם באמת הוא היה שילוב של לוחם וקוסם. סוג דמות, זה הרבה יותר מחבילת יתרונות וחסרונות. זה תווית, זה דרך חיים מסויימת,זה הכשרה מקצועית. דמות אהובה, לדעתי, היא דמות שאתה נהנה לשחק אותה, ונהנה ליצור איתה סיפורים. האם היית רוצה לקרוא ספר שהגיבור שלו הוא "בוב הגנב, שיש לו המון יכולות מיוחדות, ותראו איך הוא משתמש בהן", או "ז´ורז´ הכוהן, שהוא גם מרביץ וגם עושה קסמים, בואו תראו איך הוא מכפכף את האורקים". במשחק תפקידים, אתה מנסה ליצור סיפור. הדמות שלך היא אחד הגיבורים של הסיפור הזה - אין טעם להתייחס אליה כאילו היא מכונית שצריך לשפץ ולאבזר. איזה דמות אני הכי אוהב? אביר אקווטני/יהודי מנארבון, ב"פנדרגון", שבמאבק בין נצרות לפאגניות מוצא את עצמו בין הכיסאות. בהתחלה חשבתי על דרואיד, באותה שיטה, ואז נזכרתי כמה קשה לשחק אותם.

DDN

New member
בנוסף לאלפים, גם על כהנים אני לא מת

מי צריך מחויבות לאל, אמונה, הערצה, התרפסות, מסיונרים ארורים. תנו לי לוחם טוב, עם חרב או גרזן (לא! למה עם הגרזן) שכל מה שמניע אותו זה. . .. . מה שבא לו (לא אל לפחות!) תנו לי סייר (הלוחם מהטבע) תנו לי פלאדין (כי תמיד רציתי לשחק מישהו עם מנטליות של סופרמן) תנו לי גנב או פייטן (כי אלה הדמויות הכי מיסתוריות/רומנטיות שיש) רק לא כוהן או קוסם!

מירטל

New member
נכון

אבל מצד שני אתה מדבר עם מישהו שנחפש "שחקנית" כתוספת לקבוצה של ארבעה בנים באינטרנט ומשחק מהדורה שלישית של משחק שבנוי יותר כמשחק אקשן במחשב מאשר כסיפור. מי שמשחק מישחקי תפקידים שעברו את "פגעתי, החטאתי" יודע עד כמה לוחם - כוהן- גנב - קוסם זה פישוט עלוב ביותר של כישורי דמות. שום דבר שקשור לדמות של מישחק תפקידים. ואלה שלא? שיהנו עם הדיונים של: כהן יותר טוב ! או גנב יותר טוב!

pumiforever

New member
יש פתגם סיני עתיק שאני חושב שיתאים

לתגובה שלך: אם אין לך משהו חכם להגיד, תשתוק

Gilgam69

New member
מירטל היקרה

אכן תעשה לכולנו טובה ותרגיעי. אם אכן אין לך משהו לתרום לדיון אז אל תאמרי מילה. את יודעת: "שתיקה יפה לחכמים." אז בבקשה פעם הבאה שבא לך להוציא עצבים, עשי את זה במקום אחר. תודה.

DDN

New member
אני דווקא חושב שההערה של מירטל

הייתה במקום. זה הפך להיות דיון של איזה דמות יש לה את שילוב הבונוסים המנצח? בדיוק כמו הדיון של הכהן שנמצא פה. הרי אתה תמיד אומר (גיל) לא לחשוב במונחי משחק של מה שאתה רוצה לשחק. כהן, קוסם, גנב, אלה הם באמת דרכים קלות כדי להגדיר מה אתה. אבל, אתה קודם מחליט מה אתה רוצה להיות, רק אז אתה מחפש את המקצוע הכי מתאים לך.

pumiforever

New member
../images/Emo46.gifסליחה?

מה שאני כתבתי ל"מירטל", היה כתגובה לפסקה הראשונה של ההודעה שלה בלבד, הפסקה השנייה שבה היא מתיחסת למו"ד, לא מעניינת אותי אפילו.....

DDN

New member
תראה את הצד החיובי

תלמד לא להתייחס לשטויות שאנשים אומרים, אלא רק לדברים שתורמים לדיון. תקרא מההתחלה ועד הסוף. הפסקה הראשונה הייתה דעתה של מירטל (שאין לי מושג אם בכלל ניסתה את המהדורה השלישית או שהיא מתבססת על הרעיון שהמהדורה השלישית תהיי בדיוק כמו הראשונה והשנייה) על המשחק. אפילו שלדעתי היא טועה, היא זכאית לדעתה. אין טעם להעניש את מירטל על חטאי עבר, נכון והעירה הערה מרתיחה בטופיק אחר, וניהלת בגישתה מלחמת חומרה, אך אין טעם לנטור טינה. תקרא הכל מההתחלה ועד הסוף, ותתייחס רק לדברים הענייניים. אל תתן לאחרים לגרור אותך למריבות לא עינייניות. הפסקה השנייה הייתה מאוד עניינית לפה, היות והדיון באמת הפך לאיזה סוג יותר "שווה" מאשר לאיזה סוג יותר "מהנה". ובמידה ומתחיל פה ריב מחודש, אני מבקש להעלות בזאת מס לדרקון.

pumiforever

New member
אתה צודק ...

באמת לא צריך להתיחס לסכסוכי עבר (או למי שמנסה להתחיל אותם שוב...) באמת אני לא יודע מה נכנס בי "בטח האלפים אשמים בזה*!!!" [[ *כל הכויות שמורות לDDN ואחותו, פורום משחקי תפקידים, תפוז ]]

DDN

New member
LOL!

כל הכבוד לך. אני גאה בך, והצ´ק יגיע בדואר. דרך אגב, אתה לא מוכרח להוסיף את אחותי. לה לא היה האומץ להתעמת עם העולם חובב האלפים לגבי הדיעה שלנו בנושא. ובהחלט האלפים אשמים! ושבוע, אני הייתי אצלם בשבי. אוי הסיוטים! הם עשו לי שטיפת מוח. אבל עכשיו אני בסדר.

למעלה