שאלה.. :)

blabla1122

New member
שאלה.. :)

אז ככה.. אני וחבר שלי מקיימים מין אוראלי.. כל פעם שאני יורדת לו הוא רוצה שאני יכניס את האיבר מין שלו עד הסוף. כל פעם שאני מכניסה אותו עד הסוף אז אני מרגישה תחושה של חניקה כזאת. מצד אחד הוא נורא נהנה מזה.. אבל מצד שני זה פשוט חונק אותי ויש לי את הריפלקס הזה של ההקאה (כן.. דוחה חח). אישית.. אני נהנת לעשות את זה אבל ההרגשה הזאת מרתיעה אותי והוא ממש רוצה שאני יכניס את האיבר מין שלו עד הסוף. מה אני יכולה לעשות כדי להתגבר על זה?
 

Ein Li SaFek

New member
יש לי רעיון קצת שונה : טיפ לירידה לגבר...

קודם כל, את לא חייבת לעשות כל מה שהוא רוצה.
אני אומר את זה בתור עניין עקרוני. את יכולה לנסות, אם בא לך... אבל אם משהו שהוא מבקש (וזה לא משנה מה בדיוק) מציק לך, לא נעים, או לא נוח, לא עושים.

ועכשיו, נניח שאת משתוקקת לעשות, ובכל זאת מה הפתרון?
פשוט.
אני אניח שלחבר שלך יש איבר מין ממוצע+, ולכן בפעם הבאה שאת יורדת לו, קחי את אחת הידיים, ותסגרי אותה באגרוף על איבר המין שלו קרוב לבסיס.

עכשיו, היד שלך מכסה לפחות 5 ס"מ (לא יודע מה גודל האגרוף שלך) מאיבר המין שלו. מיותר לציין אני מניח שאת יכולה להחזיק חזק, הוא לא הולך לאף מקום, ובחור בזיקפה, יאהב את הלחץ מאוד.

שלב שני : לוקחת את היד השניה, ובוחרים אחת מהשתיים - או (אם איבר המין גדול במיוחד) שמים גם את היד השניה בתור אגרוף מסביב לאיבר שלו, או אם הוא בינוני ומטה אפשר לשים פשוט את היד השניה מסביב רק עם כמה אצבעות (הכוונה, לסגור אותה מסביב בתנועה של "הצלחתי" - האגודל פוגשת את האצבע לידה שאני אף פעם לא זוכר איך קוראים לה).

ממה שנשאר (בין אם היד השניה היא אגרוף או "אצבעות שסוגרות על האיבר") אפשר להכניס לפה... זה הרבה פחות מבד"כ, ואת יכולה לשחק עם שתי הידיים, כדי להגדיל או להקטין את החלק שנשאר חשוף ויכול להכנס לך לפה.

אז מה עשית בזה?
הקטנת את איבר המין שלו ואת יכולה לקלוט יותר ממנו בפה
החלק הכי רגיל (הקצה, הכיפה, הס"מ העליונים) חשוף, ואת יכולה לעשות מה שאת רוצה שם
את לא נחנקת
הוא מגורה רצח כי את תופסת לו חזק את איבר המין
את יכולה לשחק עם האגרופים ולאונן לו, בתנועות של למטה ולמעלה... וכנ"ל תוך כדי מין אוראלי להזיז את הידיים כדי לשחרר או להוריד שטח פנוי

אני מקווה שהבנת :)

בהצלחה.

נ.ב.
האפקט?
אותו אפקט כמעט אחד לאחד
רוב הסיכויים שנושא ה"תכניסי עד הסוף" הגיע מאיזה סרט פורנו שהוא ראה... הגיע הזמן להזכיר לו שהחיים זה לא פורנו, ושיגיד תודה שחברה שלו מוכנה לנסות, יש בחורות שלא היו יורדות לו בכלל :)
 

Edge of Thorns

New member
ולאצבע שליד האגודל קוראים אצבע


או אצבע מורה. מה שעושה לך את זה
 
למעלה