שאלה....

הבהרה:

כשאמרתי איבוד שליטה... התכוונתי למשהו אחר ממה שהובן כאן - ובאתי לתקן. אדם או נער שמשתמש באקסטות/אקטזי חושב שמתי שהוא שהוא רוצה יכול להפסיק. באיזהשהו שלב לא מבינים איך להפכים לתלויים או "אי אפשר בלי זה". למשפחות או לסביבה משדרים ש"הכל בסדר" ו"כשארצה - לא בעיה להפסיק", אבל זה לא ככה. זה הרגע בו במקום שנשלוט על ההתמכרות, היא משתלטת עלינו. הכוונה שלי "איבוד שליטה" היתה שלא לתת לאקסטות/אקסטזי לשלוט עלינו. גלית

שוקי 11111

New member
תודה לכולם..... עזרתם לי מאוד...

עזרתם לי להגיע להחלטה חשובה..:) פשוט לי כמה אנשים אמרו שיש אפשרות להיכנס מזה לסטים רעים ואז זה כול כך חרא והכול...

אההההההההההה רגע...

לפני שאת מגיעה חהחלטה...כדאי שתדעי כמה דברים- קודם כל,כן,זה אפשרי שיהיו סרטים לא טובים,זה שליאיר או לי לא היו לא אומר שאין אנשים בלי סרטים רעים ולכן חשוב מאוד שאם תחליטי כן להתקרב לרעל הזה,תהיי בחברת אנשים שכן יודעים שאת לוקחת,ושטוב לך איתם ובסביבתם. חשוב לשתות הרבה מיים,כי לאקסטזי יש נטייה לייבש,ולהעלות חום גוף,מה שעלול להביא לדנטורציה,כלומר,שריפת תאים במוח,וזה גורם למוות,אז אנא ממך,שתי מיים ותתאוורי,לא להגזים עם המיים מצד שני מהסיבה הפשוטה שעלול להיגרם כשל כלייתי,והכליות לא ידאגו להוציא נוזלים מהגוף,ואז עלול להיגרם הרעלת מיים (כן,יש כזה דבר). חוץ מזה,תמיד,אבל תמיד להתחיל בקטן,לוקחים בהתחלה רק חצי כדור,אל תשכחי שלוקח לזה יחסית הרבה זמן עד שמורגש משהו,לפחות שעה,והמלצה אישית שלי,למקרה שכן תחליטי לגעת בזה- לעצור גם בחצי כדור.האנשים שמתו בארץ מאקסטזי,לא ידעו לעשות סטופ,ולא ידעו שלוקח לו הרבה זמן לעלות,ולכן לקחו עוד ועוד,עד שהתמוטטו...אז באמת,כיוון שזה משפיע על כך אחד קצת אחרת,חצי כדור וזהו. בכל מקרה,אני אישית לא ממליצה לך להתחיל עם זה,כי לפי דעתי ועל אף נסיוני,זה חרא של כדור,שחוץ מאופוריה לא מציאותית לא נותן כלום... ואי,אם היו אומרים לי לפני שלוש ארבע שנים שאני אכתוב כזה דבר,לא הייתי מאמינה.... בכל מקרה,אני סומכת עלייך שתבחרי בדרך שנכונה לך,ושתשמרי על עצמך... יום טוב,

יאיר5

New member
שוקי אני לא הייתי מציע לך לקחת...

אקסטה לא עם חברים ולא לבד כמו שאנשל כתבה לך חוץ מתחושה מזויפת של אופוריה לא יצא לך מזה כלום אולי רק התחלה של התמכרות ומי יודע איפה תעצרי אם בכלל תעצרי..... היום אני כבר יודע שבשביל להרגיש טוב לא צריך סמים ולא כדורים רק לאהוב את עצמך (כמה שזה נשמע מנופח...). יאיר

שוקי 11111

New member
תודה לכולם על העזרה אבל....

תחושת אופוריה לא מציאותית זה בדיוק מה שאני צריכה עכשיו.. אחר כך נראה כבר מה יקרה... בנתיים אסרו עלי להכנס לאינטרנט.. אני בהתגנבות.. אז אני לא כול כך יוכל להגיב עוד כמה ימים... קבלו שיר ממני: עליסה קראק אופיום קוק ואקסטה גראס חשיש והרואין תתעוררי עכשיו עליסה אל תוך חייך המתים... אור המגדלור על חוף יופייך האבודה את רק רצית להידלק ולהרוג את המציאות צר לי עלייך עליסה שנכנסת לאגדות תמסרי ד"ש לשפן עליסה להתראות... ועוד אחד.. הרואין עוד מעט לא יהיה מקום בורידים אבל מה כבר אני מפסיד בחיים בטלוויזיה כל הזמן יורים אם היה לי את הכוח רק לקום ולברוח האמת שדי נוח כשצוללים כבר ניסיתי לגמור עם זה לתמיד אך בחוץ לא נשאר דבר בשבילי מסגרות חברים ושטויות אם היה לי את הכוח (הרואין) רק לקום ולברוח (הרואין) האמת שדי נוח כשצוללים ויותר אני לא חוזר לעצמי ויותר אני לא יוצא מחדרי ההורים יתרסקו מה יהיה עליי אם היה לי את הכוח (הרואין) רק לקום ולברוח (הרואין) האמת שדי נוח כשצוללים אם היה לי את הכוח שניהם של אביב גפן... יפים הא?..... טוב ביי לבנתיים... תודה שוב..:)

למעלה