שאלה

taltoli

New member
שאלה

אני רוכבת באופן מקצועי בערך 4 שנים שנה שעברה שנה שעברה רכבתי בחווה בחורשים והפסקתי אחרי שנה בערך מאז לא יצא לי ממש לרכב אני גרה באורנית ואני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שיכול להמליץ לי על חוות באיזור...ועוד משהו מישהו מכיר מקום שאפשר להשכיר סוס ליום? וכמה זה עולה?

taltoli

New member
למה אתם לא עוזרים!?!?

taltoli

New member
עוד משהו

אני שוקלת לקנות סוס אך הסיבה העיקרית לכך שאבא שלי לא מסכים הוא העלויות הגבוהות של החווה (פנסיון) אני גרה במרכז איפה יש חוה עם עלויות לא נמוכות ובכלל כמה זה יוצא?

taltoli

New member
אנשים ממש מגעילים פה בפורום

כבר כמה ימים אני מחכה לתשובה על הודעה ...פשוט פורום של אנשים מרוכזיפ בעצמם! אתם לא יכולים לעזורלמי שמבקש!?

Puff Ball

New member
כנ"ל כאן....

אבל הנה הצעה - קחי ספר טלפונים - חפשי סוסים - והנה התשובה שלך...! אין טעם סתם לחזור ולחזור על אותה השאלה עוד פעם ועוד פעם כשאת רואה שלאף אחד אין מושג ולא עונה..!

../images/Emo4.gifגם לי אין מושג

אם היית גרה בצפון הייתי יכולה להמליץ לך על מקום פנסיון זול ונחמד אבל לפי ידיעתי רוב החוות במרכז יקרות...
אני מצרפת תמונה של המנז שלנו....

oblina

New member
יש את נצר סירני

זה במרכז אחלה חווה תנאים מעולים והמחירים סבירים יחסית למרכז ויש מדריכה מעולה! יש את יגור אבל אני חושבת שזה באמת יקר את תמיד יכולה למצוא חצי פנסיון לסוס ואז יהיה יותר קל לשלם בכל מקרה בהצלחה

פרסה

New member
דבר ראשון!

אף אחד לא חייב לך כלום מה שאנחנו יודעים אנחנו כותבים דבר שני לעלות טונים לא פה!! תמצאי לעצמך פורום אחר (אני לא אתחיל לקלל) אז אנחנו נומר לך כנראה ביי ביי כי את ממש לא מתאימה לפה

taltoli

New member
סליחה?!

כדאי שתרגיעי את עצמך ומהר לא התנפלתי פה עליך ואין לך שום זכות להגיד לי לא להיות בפורום הזה ולא אמרתי שאף אחד חייב לי כלום אז תרגעי

פרסה

New member
סליחה ../images/Emo3.gif זה ממש עצבן אותי ו....

עוד יותר עצבן אותי שעשית ממני בת מילא אם אני נשמע כמו בת בטלפון אבל ככה אררר.... (ועכשיו גם תקראי לי כלב
) אבל זה מעצבן שהיא באה דורשת שיעזרו לה אף אחד לא חייב לה כלום

למעלה