שאלה

• פותח הנושא p3c
  • פורסם בתאריך

p3c

New member
שאלה

נתחיל בזה שאני לפני גיוס קרב, מקלחות מול בנות אחרות בעירום..
יש לי חבר, אני מניחה ששליחת הידים לאזור הזה תמשיך ולכן..
רציתי לדעת, האם יש צורך להוריד שערות באיזור הרביה? ..
אני עושה טיפולי ליזר במפסעה, על מנת שאוכל ללכת עם בגד ים..וכשהלתי לטיפול האחרון רציתי להוריד את הכול, והיא אמרה שהשערות נועדו לשמור על הגוף, היא לא מוכנה להוריד..מה לעשות?
איך אוכל להתקלח ככה? איך אוכל מול חבר שלי להיראות ככה?

raptor89

New member
תתחילי בלקבל את עצמךאיך שאת

תהיי בטוחה של כל הבנות שאיתך יהיו מגולחות שם.
ותהיי בטוחה שחבר שלך יקבל אותך איך שאת.

p3c

New member
אפשר עוד קצת פירוט בנושא?

השערות האלו מועילות לגוף?
איך ניתן להורידם?
זה יפה בכלל הכול חלק או שלא?

baraline

New member
אני מורידה את כל השערות שם

זה עניין של טעם. לא באמת צריך אותם, זה פשוט עניין של "יפה לא יפה". לא יודעת למה במכון לא הסכימו להוריד לך, אני מורידה את כל השיער עם me של סינרון והכל בסדר, נראה מצוין בעיני. אבל באמת תוודאי שזאת החלטה שלך ולא של חבר שלך, כי זה מה שחשוב :)

Sharoman

New member
לא כל בחורה מורידה שיער

זאת העדפה אישית של כל אישה ואישה (וגבר).
שיער ערווה כן עוזר בסינון זיהומים שעשויים להיכנס לנרתיק אבל רק אם מקפידים על הגיינה טובה.
גם אם מורידים וגם אם משאירים ההבדל הוא מזערי, כך שבסופו של דבר זאת החלטה שלך.
אם את מעדיפה להשאיר קצת מאוד מומלץ לקצץ כדי לקבל צורה נעימה יותר שפחות תפריע לבחור שלך לרדת לך.
אם את בכל זאת מעדיפה להוריד תוכלי למצוא כאן כמה עצות על איך, למה וכמה.

muse18

New member
אממ

להוריד את הכל? ומה עם האפשרות לעשות מעל צורה חמודה של לב? זה מרגיש לי יותר מדי ילדה קטנה להוריד את הכל,.
תמיד מסודר שם, לפעמים גם מורידה הכל אבל לפעמים בא לי לעשות משהו חמוד מעל..
כל אחת והדעה שלה בנוגע לנושא הורדת השיער למטה, תורידי איך שנוח לך ואיך שנראה לך יפה..

Maldini Girl

New member
קודם כל- בהצלחה בגיוס

ושנית- קודם כל קצת תמוה לי שהיא לא "מסכימה" להוריד, כי זה הכסף שלך שמגיע אליה, אבל ניחא.
דבר שני, היא צודקת, שיערות נועדו לשמור על הגוף. אבל מה לעשות שלפעמים הן מאד מפריעות ולא נעימות לנו.
אז מה עושים?

קודם כל מבינים שבצבא- סביר להניח שלפחות לחצי מהבנות שיהיו איתך בטירונות יהיו שיערות שם, למה? כי לא כולן מורידות וזה לגמרי לגיטימי ותאמיני לי, ואני יודעת שאף אחת לא מאמינה לזה לפני הגיוס- אף אחת לא תסתכל.
אני ממש התביישתי במקלחות המשותפות והגעתי למסקנה שאף אחת לא מסתכלת, יש לך 60 דק' עם 5 תאי מקלחות ובזמן הזה 120 בנות צריכות להתקלח- כולן כ"כ עייפות ורק רוצות לגמור עם זה מהר, שלאף אחת פשוט לא אכפת.

ובנוגע לשיער שלך-
לא לכל הבנים זה מפריע. השאלה היא עד כמה לך זה מפריע. ואם זה כן, את תמיד יכולה להוריד שיער בדרכים אחרות, העיקר להיות עדינה ולהיזהר, כי מדובר באזור רגיש מאד.

Ein Li SaFek

New member
יש קטע מצחיק בעניין

בסרטי פורנו כל הזמן מראים (כמעט) רק בנות מגולחות, שזה נראה שזה המצב הטבעי - אני מכיר בנים שהתפלאו לראות אצל חברה שלהם שיער שם.

אבל אם נעזוב ניאדרטלים טיפשים לרגע, נהיה רציניים.
קודם כל, כמו שאמרו לך, זו לא באמת בעיה. המון בנות לא מסירות את השיער, לא פחות מזה, המון בנות לא מתחילות לטפח את עצמן שם, כשהן סוגרות שבת ועוד שבת...
הורדת שיער זו סוגיה אישית. פעם חברה שהייתה לי שאלה אותי אם אני מעדיף. דוגרי? כדי לרדת לה, עדיף (ואני מדבר על האיזור של הנרתיק עצמו, המשולש מעליו לא ממש משנה).
אבל זו באמת שאלה אישית, כל אחת ומה שהיא מרגישה

והינה מבזק חדשות : גם לחבר שלך יש שם שיער :)
ואם את ממש נחמדה אליו, ומתחשבת בדעתו, את תמיד יכולה לשאול מה הוא מעדיף, אבל היי... זו באמת בחירה שלך (ותמיד אפשר לקצץ שיראה נורמלי, ואפשר לסדר, ולא חייבים להוריד, ובאמת שהמקום הממש קריטי זה לא בדיוק החלק המאסיבי למעלה).

למעלה