שאלה

Nessi85

New member
שאלה

שלום לכל הנמצאים

בעקבות דיון בפורום אחר, החלטתי לקפוץ לכאן ולשאול את המומחים בתחום:
האם לדעתכם קשר בין מי שבתחום לבין ונילית יכול להצליח לאורך זמן?
מישהו נמצא/היה בעבר בקשר כזה?
תודה לכל העונים

עונה

אני חושבת שאהבת אמת מגשרת על כל הפערים ואם יש תקשורת פתוחה וכנה בין בני הזוג אז זה יכול להצליח. אבל זה מצריך עבודה מתמדת משום שאם הונילית לא תספק אותו לאורך זמן אז כן תהיה בעייה.
אולי הונילית מסכימה כן להגשים לו פנטזיות מדי פעם למרות שזה לא הקטע שלה. או להסכים שאלו יחסים פתוחים והוא יכול ללכת עם אחרות בשביל הצורך הספציפי הזה.

A לוןA

New member
אהבת אמת

תגשר על כל הפערים

הטובים בסוף תמיד מנצחים

שקיעות זה דבר נפלא

ואם תהיו באמת טובים- תוכלו לראות את הדרדסים

Nessi85

New member
יחסים פתוחים לא יהיו בחיים, לא מתאים לי

לרוב אנחנו כן עושים דברים שקשורים ב BDSM, אבל לא דברים קיצוניים. יש דברים שצריך ממש לאהוב כדי לעשות.

Nessi85

New member
כנראה

כשהיינו בתחילת הקשר הוא היה אומר כל הזמן שאני לא אעשה משהו שאני לא רוצה או שלא נוח לי לעשות. עכשיו אני מרגישה שכל הזמן הוא מנסה לכוון לדברים יותר קיצוניים.

אולי הוא חשב שבסוף תתרגלי

ממה שספרת מאוד בקצרה קשה מאוד לשפוט את מהות הקשר.
אני רק רוצה להגיד לך שעצם זה שאת בכלל שואלת את השאלה זה ממש טוב כי את יודעת לאן את נכנסת.
תראי, בקשר רציני כל אחד מביא איתו רשימת דרישות שהוא לא מוכן להתפשר עליהם ולעומתם רשימה של דברים שכן. אם התאמה מינית היא לא בראש רשימת הדרישות שלכם אז אין בעייה. ואת יודעת מה, דברים משתנים.
גם אנשים שהיתה להם התאמה מינית פגזית כשהם התחתנו אז לא תמיד זה נשאר 50 שנה וגם להיפך. אנשים שלא היה להם מין טוב והם מגלים את המיניות שלהם בגיל מבוגר יותר.
אז אם הוא גבר מדהים וכייף לכם ביחד ואת מרגישה שזה-זה, אז לדעתי לכי על זה, ואולי לפעמים כשהוא יעשה לך משהו ממש טוב, נניח שחזרת הביתה מאוחר והילדים רחוצים עם פיג'מות והוא ניקה את כל הבית - אז באותו ערב רדי על ארבע ותני לו שיכניס לך איזה פליק.

A לוןA

New member
תלוי בהרבה מאוד גורמים

למשל עד כמה הוא עמוק בתחום, ועד כמה הונילית לא.
אם זה לא משהו שמושרש אצלו עמוק, אלא רק משחק או גיוון, והיא לא ונילית לגמרי, אלא מוכנה לקצת פצפוצי שוקולד- זה יכול ללכת. מצד שני- אם הוא עמוק בעניין ובה רק המחשבה מעוררת חלחלה- סביר להניח שהוא יחווה חוסר סיפוק מתמשך, והיא תחווה תסכול מהניסיונות שלו למשוך לכיוון- וזה יגמר בתסכול, או בבגידה.

אני יכול לספר לך שכל מערכות היחסים הארוכות שלי התחילו כוניליות לגמרי, והגיעו למקומות בדסמיים מאוד- אבל זה רק אני...

מוניאמר

New member
תשובה: בהחלט יכול להחזיק אבל מתברר בהמשך...

תשובה: קשר עם ונילית בהחלט יכול להחזיק לאורך זמן אבל ב-100% של המקרים התברר לי בהמשך שמדובר בנשלטת שלא יודעת לתת לעצמה תג זיהוי כזה....

הרבה שנים גם אני לא ידעתי לתת ל"וניליות" הנשלטות שאיתי את תג הזיהוי המתאים. פשוט לא ידעתי על כל עולם ה-בדס"מ.

משהו במוח שלנו מושך אותנו לנשלטת ולהיפך, היא מזהה בתת-ההכרה שאתה שולט בטבעך.

שבת שלום!

Nessi85

New member
עוד מישהו?

מישהו נמצא בקשר כזה?
מישהו היה בעבר ויכול לספר למה נגמר?

למעלה