שאלה

לולי1990

New member
שאלה

שלום לכולם , אני בת 22 ומקיימת יחסי מין מזה 3 שנים , עם הראשון ששכבתי איתו כמעט ולא הצלחנוי לקיים יחסי מין בגלל כאבים עזים כל הזמן האזור היה מכווץ והייתי בלחץ ללא שליטה על הכיווץ באזור, לאחר שנפרדתי מבן זוגי והכרתי חבר חדש התחלנו לקיים יחסי מין סיפרתי לו על הבעיה והוא היה תומך ומרגיע והכל הלך חלק , חדירה והאקט עצמו כמעט ולא כאבו התחלתי לקחת גלולות ולקיים יחסי מין באמת, הבעיה שאנחנו מקיימים יחסי מין רק פעם ביום ואני פשוט לא מסוגלת לפעם שניה, אפילו אם זה פעם אחת בבוקר ובלילה עם הפרשי שעות ... אני צריכה שיעבור לפחות יום לאחר יחסי מין במיוחד לאחרונה האזור מרגיש לי עדיין "נגוע" ופעם שניה כואבת נורא ואם אני ממשיכה איתה בד"כ מתחילה לי למחרת דלקת בדרכי השתן או פיטריה... ולאחרונה זה החל להטריד את החבר שלי שאני לא מוכנה לפעם שניה וזה אפילו לא ברצף... האם זה נורמלי? עוד בחורות חוות תחושה אחרי קיום יחסי מין שלא מאפשרת קיום נוסף עד שהתחושה תפוג?
תודה לעונים

לולי שלום

מתוך פנייתך יהיה נכון שתפני לגניקולוג/ית לשלול וסטיבוליטיס. מה שאת מתארת אינו נחלתן של הרבה בחורות.

עידן מיליצ'ר

לולי1990

New member
כל גניקולוג יכול לאבחן זאת?

כי הייתי אצל מספר רופאי נשים עם התלונה של כאבים ביחסי מין גם שהייתי עוד בצבא וגם עכשיו ואפחד לא אמר לי כלום על זה.. הרופא הנוכחי אמר שאני לא מכירה את המקום והתחושות ויש לי כיווץ בלתי רצוני ושזה פסיכולוגי... איזה ייאוש

למעלה