שאלה-

SimplyMaya13

New member
שאלה-

אני והחבר שוכבים כבר כמה חודשים ואני נהנית, אבל לא מצליחה לגמור משום אקט מיני- לא ביד, לא בפה ולא סקס. חברות בנות גילי אמרו שהן כן מצליחות לגמור בלי בעיות מיוחדות (כמובן שלא בכל פעם, אבל מצליחות). אני מרגישה מאד פתוחה איתו, וניסינו הרבה דברים משוגעים, אבל נדמה לי שאני לא מסוגלת לשחרר כשזה נוגע לאורגזמה. לבד אני מצליחה לגמור בלי בעיה ויותר מפעם אחת (לרוב גם יותר משלוש), אבל משום מה כשהוא איתי אני לא מסוגלת. חשבתי להראות לו איך אני עושה את זה, והוא כמובן רוצה לראות, אבל אני לא יודעת אם אני מסוגלת. כשהוא יורד לי זה נעים אבל מעורר בי חשק אוטומטי לסקס ככה שלתת לו להמשיך לאורך זמן לא עובד יותר מדי. כשהוא עושה לי ביד אני מתקרבת לפעמים לאורגזמה, אבל כל הפסקה של התנועה שאני אוהבת או מחשבה על הרעיון שהוא מסתכל עליי ומודע לתגובות שלי מרחיקה אותי בחזרה, ובסוף אני מפסיקה אותו. אני גם מרגישה קצת רע כשהוא עובד קשה לאורך זמן ותמיד רוצה לתגמל אותו, אני לא יכולה לשכב אחורה ולתת לו לענג אותי עד הסוף.

אז בקיצור, איך אני יכולה להתגבר על עצמי כדי שאוכל להוסיף אורגזמה להנאה שלי ממין?

Maldini Girl

New member
בתכלס, את מדברת על משהו פסיכולוגי

כי נעים לך, ולבד את מצליחה לגמור. אז זה נטו משהו פסיכולוגי.
תשמעי, זה לא פשוט. את אומרת "אני פתוחה איתו" אבל אומרת "המחשבה שהוא מסתכל עליי ומודע לתגובות שלי". כנראה שבאיזשהו מקום את מרגישה לא בנוח. גם התחושה הזו של "צריכה לתגמל" היא מאד מוכרת.
אבל את חייבת להשתחרר מזה.
איך? אני לא יודעת להגיד, כי זה לא פשוט. אולי לעצום עיניים. אולי בזמן שהוא יורד לך/עושה לך ביד לכסות את עצמך בשמיכה ואז הוא לא יוכל להסתכל עלייך, להצמיד את הראש שלו אלייך בזמן שהוא עושה לך ביד, ולנסות לא לחשוב על זה.
אין תרופת קסם. את תצטרכי להשתחרר מזה ובשביל זה תצטרכי לעשות "סוויץ' " בראש. אני לא אשקר- זה לא בא בקלות. אבל כשזה יקרה ותשתחררי, זה יהיה כ"כ יותר טוב.
בהצלחה!

SimplyMaya13

New member
תודה רבה על התשובה

אני מרגישה מאד בנוח איתו בכל סיטואציה שלא מרוכזת רק בעונג שלי. כנראה שזה באמת פסיכולוגי ואני מניחה שעם הזמן זה יעבור.

Sharoman

New member
זאת הנחה מאוד שגויה, וחבל

יצא לי לשמוע הרבה נשים בגילאים מתקדמים יותר מתלוננות על אותה בעיה בדיוק וכל אחת מהן חשבה בזמנו " שעם הזמן זה יעבור".
קודם כל זה באמת מאוד ייתכן שזה פסיכולוגי ושאת פשוט צריכה להשתחרר קצת.
במקרה כזה יכול להיות שחבר שלך עדיין לא מנוסה מספיק כדי לעזור לך או שאת חוששת ממשהוא לא ברור.
בתקווה זה באמת יסתדר בעתיד (הקרוב), אבל אני בכל זאת הייתי מציע לחקור את הנושא קצת יותר לעומק ולנסות למצוא רעיונות שיוכלו לעזור לך.

מצד שני יכול להיות שהגירוי של יד/לשון/כל איבר אחר לא מספיק לך ושאת צריכה משהוא קצת יותר חזק.
במקרה כזה רוקט פוקט יכול מאוד לעזור.
את יכולה לקנות אחד ולנסות אותו בעצמך קודם כדי לראות אם ועד כמה זה מוצא חן בענייך או שאת יכולה ללכת עם חבר שלך לחנות סקס ולבחור אחד ביחד (זאת חוויה לא רעה בכלל) ולתת לו להישתמש בו עליך.

בכל מקרה שיהיה

SimplyMaya13

New member
תודה על התשובה,

חשבתי לנסות את זה. העניין הוא שאני כן מצליחה לגמור מגירוי ידני מאד בקלות, פשוט לא יחד איתו- בגלל זה אני חושבת שיש לי בעיה פסיכולוגית ולא פיזית.

בהחלט הולכת לנסות רוקט פוקט, תכננו ללכת לחנות סקס כבר חודש אבל עד שהוא חוזר מהצבא כבר אין לנו סבלנות. אנסה לעודד אותו לזה כשהוא חוזר השבוע.

למעלה