שאלה

siriusgirl

New member
שאלה

שלום לכולן, מניחה שאתן לא זוכרות את הניק שלי אז אני בטח עוד סמויה חלקית עבורכן.
בעקבות לינק שמישהי שמה פה -לא זוכרת מי- הגעתי לאתר של או איי ואני שוקלת ללכת. הענין הוא ש:
א. אני מתביישת. גם חלקית מהסכון שלא ממש יגרשו אותי אבל לא יקבלו אותי כי אמנם השאלון שלהם נראה כפונה גם לבנות כמוני, עם ה"א יותר לכיוון הרזה של הסקאלה אבל אני תוהה מה בפועל קורה.
ב. תוהה אם יש בזה תועלת. כלומר, מניחה שיש והשאלה היא אם גם כזו ששוה את החשיפה פנים אל פנים.
אם מישהי פה היתה- במיוחד את שהיית שם שאני מצטערת שאני לא זוכרת את הניק שלך -או מכירה ויכולה לספק לי מידע קצת מעבר למה שהאתר שלהם מספק, בכיוון של החששות שהעליתי ודעה כללית, תודתי מראש

|מקוה שאני לא נשמעת מבולבלת כמו שנראה לי|

זאת אני, אבל אני ממש מצטערת

אין לי זמן להיכנס לזה עכשיו. על הבוקר אני בחדר ניתוח, אז זה ייאלץ לחכות לאחרי זה.

תודה רבה

אני עייפה וחלשה וכואבת ומדממת, אבל אני כבר בבית ויהיה טוב, חייב להיות.

2b mind

New member
טוב לשמוע שאת כבר בבית...

החלמה מהירה, ותשמרי על עצמך..

מירב189

New member
אלומה, תרגישי טוב והחלמה מהירה, את כל כך מלאך

חייב להיות טוב למלאכית כמוך.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

גדול גדול
ועוד אחד

levshavur

New member
לסיריוס גירל

שלום לך
לגביי OA אני הייתי הרזה היחידה בקבוצה אבל הן אמרו שזה לכל ה"א.
הפקתי תועלת מסויימת מהפגישות שם אבל היה לי קשה כי בקבוצה הזו היו רק נשים דתיות ואני מסורתית...התארחתי פעם בקבוצה אחרת יחד עם חברה שלי (שגרה רחוק) ושם קיבלו אותי עם הרבה חום ואהבה.
אני חושבת שזה מאוד תלויי בקבוצה המסויימת שאליה את מגיעה...קניתי שם כמה ספרים וחוברת עבודה והשתמשתי בזה. קניתי גם מחזיק מפתחות עם תפילת השלווה שמלווה אותי עוד מהילדות (ראיתי אותה בספר ילדים שנקרא אסתר על הקו של אסתר קל) ...
לבשה.

אני אנסה לענות לך בקצרה

כי אני לא מסוגלת כבר לשבת.

א. אם יש לך בעיה של אכילה כפייתית או עיסוק כפייתי באוכל - תתקבלי בברכה. רבים מאתנו בעלי עודף משקל, אבל יש גם בעלי משקל תקין וגם תת משקל. אנחנו לא חופרים בציציות של מי שבא ולא כופים עליו שום דבר. בכל קבוצה שתבואי אליה אני בטוחה שתתקבלי יפה כמו כל אחד אחר. אם את מהאיזור שלי ותרצי שניפגש לפני שם בחוץ או שנלך יחד, תגידי לי אם תרצי (כתבי לי במסר).
ב. אם יש בזה תועלת? הרבה אנשים חושבים שכן. אותי אישית התכנית הזאת מצילה ונותנת לי תקווה לחיים, שזה משהו שלא היה לי לפניה. כל כך הרבה דברים טובים קורים לי בזכות התכנית, שקצרה היריעה מלהכיל. אני מציעה שתשאלי אותי שאלות יותר ספציפיות אם את רוצה, כדי שיהיה לי קל יותר להתייחס. את יכולה גם במסר אישי, ואני אשמח לעזור כמיטב יכולתי.
בהצלחה!

אני כל כך אוהבת את החתימה שלך

ובלי להכיר בכלל את או.איי, חושבת ששווה לך לנסות, מקסימום לא תחזרי לשם שוב.
בד"כ מקומות מהסוג הזה הם יותר נעימים ומקבלים ממה שהיית מדמיינת...

siriusgirl

New member
כל פעם

שאני שוקלת להחליף אותה, מפלחת אותי ההבנה של כמה אני צריכה את החתימה הזו במודע.
את מצד אחד צודקת ומצד שני, כבחורה שהפרעה חברתית יותר ממוכרת לה, הרי ש'יותר ממה שאני מדמיינת' זה לא תמיד פרמטר. אבל אלומת אור המקסימה עזרה לי בהתלבטות, תודה לכן.

למעלה