אני דווקא חושב שהם סבירים
קניתי את שני הדיסקים הראשונים, ולדעתי my own prison הוא דיסק טוב. השירים what´s this life for וode הם מצויינים וזורמים מאוד. הרבה אנשים טוענים פה שהם חקיינים ושהם מעתיקים מפרל-ג´אם, אבל למען האמת אני לא מבין למה. אמנם לסקוט יש קול דומה לשל וודר(למרות שהוא לא בדיוק אותו דבר) אבל ´קריד´ הרבה יותר כבדים, עם הרבה יותר פאוור קורדס, והם יותר מהירים. גם הסולן שר אחרת מוודר, שיש לו נטיה לחספס את הקול ולהעלות אותו מידי פעם(דוגמא טובה זה even flow), בעוד שלסקוט יש יותר נטיה להשתמש בקול בס שלו, והוא בדרך כלל מנמיך אותו. אם מדברים על דמיון ללהקות אחרות, אז כבר הייתי אומר שהם מזכירים לי את core של סטון טמפל פיילוטס. הדיסק השני כבר יותר חלש לטעמי, וחוץ מhigher וbeast becomes man(אני חושב שככה קוראים לו) אין שם משהו משמעותי. מהאחרון שיצא הזדמן לי לשמוע רק שיר אחד(יצא בקליפ תלת-מימדי עם מלאכים עם חרבות וכל מיני שמונצ´ס) והוא היה די מעצבן ולא משהו. אבל לא שמעתי יותר, אז אני לא יכול להגיד מה דעתי. בסך הכל לדעתי יש בלהקה הזאת כשרון, אבל הוא מוגבל עקב הסולן הלא מלהיב וזה שאין שם איזה גיטריסט שיפצה על זה. אך יש להם כשרון בכל הנוגע לכתיבת שירים(כפי שנראה בבירור בmy own prison) ואם הם יחזרו לאיכויות של אלבום הבכורה אז יצא מהם משהו. חוץ מזה, אני חושב שנטפלו אליהם יותר מידי בגלל ההצלחה שלהם, כי אני זוכר שלפני שלוש שנים אף אחד לא ידע מי הם וברגע שהם נכנסו לתודעה אז הרבה התלהבו מהם(לא בצורה האידיוטית).