שאלה...

שאלה...

הייתי רוצה לדעת איזה סוגי תפקידים עתודאי שעשה תואר בביולוגיה יכול לקבל? או בביואינפורמטיקה? או בביוטכנולוגיה? או בהנדסה ביו רפואית? ומישהו יודע אולי בערך כמה תקנים יש לתפקידים האלה? בטח לא הרבה... אני מכירה כמה עתודאים בתחום הזה שקיבלו תפקידים במודיעין.... אשמח לשמוע על כל תפקיד שאתם מכירים בנושא... ובבקשה בבקשה תגידו לי שנגיד אם ישימו אותי בתפקיד של לבדוק בדיקות שתן או צואה או בדיקות דם או משו כזה, זה לא יחשב שיבוץ בתפקיד ואני לפחות לא אצטרך לעשות קבע???? כי שמעתי על עתודאים בביולוגיה ששובצו במין תפקיד מגעיל ומטומטם כזה.. אני לא זוכרת אם הם שירתו קבע, אבל זה לא משנה, כי זה היה ממש מזמן, לפני בערך 7 שנים... בתקופה שבנות חתמו רק שנה אחת קבע בעתודה... אוי.. הזמנים ההם... תודה רבה על התשובות (בתקווה שתתנו לי תשובות רלוונטיות...) שירלי

אני יכול לנסות...

טוב..ביוא´-אני כבר לא זוכר מה זה,אבל אני בטוח שבתחום הזה הצבא לא מתעסק.כנ"ל לגבי ביוטכנולוגיה וכנ"ל לגבי הנדסה ביו רפואית. יכול להיות שישימו אותך בתפקיד שינצל חלק מידיעותיך,אבל שוב-זה לא יהיה תפקיד שייתן לך ניסיון ספציפי באותם תארים.. לגבי ביולוגיה-פה כבר נראה לי שלצבא יש יותר שימוש עם תואר כזה,אבל אני די בטוח שאין הרבה תקנים בזה.

למעלה