שאלה

Hagay35

New member
שאלה

יש לי תחביב כחובב ספא ומכוני ספא וקוסמטיקה טבעית,יש חברה בפייסבוק שאני מפרסם אצלי על הקיר מתייג כבר לא מתייג כי זה מפריע,אני לא מקבל שכר מהחברה אני מאוד רוצה לעבוד אצלם,אני עושה לייקים וכו. האם החברה יכולה לתבוע אותי או להזיק לי על כך? במידה ואם מישהו התלונן על תיוגים ? תודה לכם

תן לי להבין...

אתה נוקט פעולות שלכאורה מקדמות את החברה ב-Facebook כדי להתקבל כעובד בשורותיה?

Hagay35

New member
היי לך

כן אני משתף אני מגיב בדף העסקי אני עושה לייקים ,ופשוט תייגתי מנסה להבין מה זה מפריע לאנשים שהם מתוייגים אם זה בתמונה שלי או בתמונה של מוצרים? אני ניסיתי להתקבל שלחתי קורות חיים נאמר לי לא צריכים וזהו ,ואני פשוט מקבל למייל קבצים יפים ומפרסם פעם פעמיים בשבוע אצלי ואצלם בדף. מה דעתך על כך? מקווה שלא יפנו לחברה ,אני הסברתי ל3 חברים וירטואלים שעשיתי טעות ויותר לא אתייג וכו ולמה עשיתי בכדי לחסוך זמן. פחדתי לרגע תודה לך

חדל!

תחפש עבודה בשיטות רגילות ומקובלות ואחרי שתתחיל לעבוד שם תציע להם שתעזור להם גם קצת עם הפייסבוק. בכל מקרה מה שאתה עושה לא תורם לסיכוי שלך לעבוד שם ואף מסכן אותך בחסימה בפייסבוק ובאיבוד חברים. יתרה מכך, ברוב המקרים מי שמקבל החלטות לגבי עובדים חדשים לא ממש עוקב אחרי ההתרחשויות בפייסבוק כך שאתה "עובד" לחינם. בהצלחה.

Hagay35

New member
היי נאוה

תודה לך חשבתי פשוט דרך הפייס להתחבר וכו . שבוע נפלא ומהנה :)

אחלה שבוע

תשלח לי קורות חיים דרך הפייסבוק אנסה להעביר לכמה אנשים. לא מבטיחה שזה יעזור ובטח לא יכולה להבטיח ספא

למעלה