שאלה

danazi

New member
שאלה

לפני שבוע בערך התעוררתי באמצע השינה מסחרחורת איומה ראיתי ממש שהכל מסביבי מסתובב כמו קרוסלה לפחות למשך דקה ואתמול זה חזר שוב סחרחורת איומה תוך כדי שינה או תוך כדי התעוררות ועכשיו זה קרה שוב אבל תוך כדי צפייה בטלוויזה (בשכיבה) וביחד עם בחילות סחרחורת ממש ממש איומה בחיים לא קרה לי ובמצב רגיל של הליכה או עמידה הכל בסדר

Arkady Volman

New member
אם עוד לא פנית לרופא - זה הזמן!

שלום, קודם כל, לכי לרופא. הנה כמה שאלות שיכולות לעזור לעלות על סיבות אפשריות: האם הייתה לך איזושהי חבלה לאחרונה (קיבלת מכה? נפלת ?) מה את התפריט שלך ? האם את עוברת תקופה קשה או לחוצה בחיים או מרגישה שאת דואגת הרבה? האם סבלת אי פעם מחרדה, פאניקה, פוביה ? האם יש לך קשיי נשימה, קוצר נשימה או תחושה של צורך לקחת נשימות עמוקות לעתים קרובות ? האם את נאנחת הרבה או מפהקת הרבה? האם את מרגישה עייפות רוב הזמן ? האם קורה לך שאת מרגישה מנותקת או מרוחקת מהמתרחש סביבך, הקולות נשמעים רחוקים או שיש הרגשה של ריחוף או קשיים פתאומיים להתרכז או להבין מה אומרים לך ? מאחל לך בריאות

0 אור 0

New member

danazi

New member
קודם כל תודה על התשובה...

עדין לא הלכתי בגלל חוסר זמן ובגלל שנקבע לי MRI שאני חושבת שרופא יגיד לך פשוט לחכות ולראות מה התשובות כעיקרון הMRI נקבע מסיבה אחרת לגמרי בירידה קלה בשמיעה באחת האוזניים ולא סבלתי מסחרחורת כאלה בחיים ושמתי לב ביומים האלה שזה קורה לי רק שאני שוכבת על צד שמאל (הצד של האוזן בעייתית) אז אני משראת שזה ענין זה השווי משקל? למרות שהבעייה באוזן כבר נמשכת שנה יכול להיות שרק עכשיו מתחיל לי התופעות האלה?

Arkady Volman

New member
שלום, בבקשה תכלי לרופא בכל זאת.

לרופאים יש ידע רב על הפיזיולוגיה שלך ועל תופעות שונות אפשריות והם יודעים לקשר דברים. ואפילו שיש הרבה מקרים בהם אין להם מה להגיד חוץ מ- "זה כנראה איזהשהו וירוס" או "ארשום לך אנטיביוטיקה ליתר ביטחון", יש הרבה מקרים אחרים בהם הרופא יכול לאבחן דברים שחשוב לאבחן בזמן.

0 אור 0

New member
את צריכה ללכת כבר עכשיו

בגלל שהבירור הרפואי הוא לא רק MRI, אלא גם בדיקות דם ושתן , וגם התבוננות בעיניים והקשבה לדופק ומבחנים פיזיים נוספים כדי לשלול/לאשר בעיות שיכולות לגרום למצב זה

יעל ND

New member
שאלה:

האם את בהריון? אם לא, הייתי ממליצה לעשות בדיקות דם כולל תפקודי כבד. אם משהו לא 100% (ולא "בסך הכול בסדר"...) - להתיחס במלואה הרצינות. במקרה והכול יהיה בסדר - לקבוע תור לנוירולוג. ואחר-כך - בהתאם לתוצאות הבירור אצלו.

yigalby

New member
אולי קשור לגלולות ?

תבדקי זאת,הם יכולות להיות די מסוכנות לפעמים.

למעלה