שאלה

JAMES DEAN

New member
כסף כסף כסף

כאשר אתה "צעיר ויפה" יזמינו אותך למקומות אירועים והשקות של מוצר מסויים. אתה מתפרסם יותר ומקבל הצעות לסדרות ולפרסומות אתה מקבל כסף כסוכן / אמרגן.

אורישקי

New member
ממניעי רייטינג גם

זוגות שעושים יותר עניין או רעש ההפקה תעדיף אותם. כמו עקיבא וענאהל או טום ואדל

mmeny

New member
כסף בעתיד

שים לב לכל הפליטי ריאליטי שמשתלבים אח"כ בתעשיה ומקבלים תוכניות בכל הערוצים (ערוץ 24,2 10),בד"כ המתמודדים האלו מועדפים ע"י ההפקה. המתמודדים חותמים לפני על התחייבות להיות חתום מיוצג בסוכנות מסויימת אחרי התוכנית,מסמנים מתמודדים מסוימים ככאלה שיכולים להצליח בעתיד ויכולים להחזיק תוכנית או קמפיין דוגמנות ובד"כ מתמודדים אלה מגיעים רחוק

PaleMoonlight

New member
משיקולי רייטינג

ככל שהזוגות הנותרים יהיו הטרוגניים ויפנו לכמה שיותר פלחים שמזדהים איתם באוכלוסיה - יהיו יותר צופים. יותר צופים = יותר רייטינג נמדד. יותר רייטינג = יותר כסף מפרסומות. כמו תמיד, הכל עניין של כסף.

mmeny

New member

JAMES DEAN

New member
בשתי מילים: הדס וענבל

זוכרת אותן? גם הן היו על תקן הבלונדיניות המחמד של ההפקה. כיום הן כתבות שטח בתוכנית של גיא פינס.

אורישקי

New member
הדס וענבל

הבלונדיניות בשתי העונות הפייבוריטיות שלי והפתעות העונה שלי!

רוקסין

New member
גם שלי

גם בעונה הראשונה הבלונדיניות הדס וענבל היו הפייבוריטיות שלי, וגם עליהן היה עליהום בהתחלה, קראו להן סנוביות ולא מתחשבות, למרות שהן עזרו לקיבוצניקיות שנתקעו עם הרכב בבוץ והדריכו אותן איך לצאת ממנו. אבל לצערי הן לא הגיעו לגמר, למרות שהיו פייטריות והיו בעונה הראשונה לא מעט משימות אקסטרים שהן ביצעו באומץ ובגבורה.

always be me mc

New member
וגם שלי!

באמת! אהבתי את מיה ועמיחי, חנה ומרגלית והדס וענבל. אבל הדס וענבל הכי הרבה נראה לי אהבתי ואיך התבאסתי כשהן עפו!! אולי הן עזרו קצת לקיבוצניקיות אבל התעלמו מאשר ומאור כשניסו לדבר איתן בדרך לשדה תעופה
לא התחברו? אולי בגלל הפיגור הענק שיצרו? בכל מקרה סנוביות או לא הן היו אחלה של צוות. פייטריות לגמרי
אז כן, אהבתי נורא ואז בעונה 2 הופיעו בר ואינה וכזה הייתי ב-"אלו? שתי הטמבליות האלו?" במיוחד אחרי הדריסה
לא האמנתי שאני אוהב אבל הן נורא חמודות
חח מה יש לי עם זוגות בלונדיניים? גם במירוץ האוסטרלי היו שתי בנות בלונדיניות לא? אז ראיתי את הפרקים על ירושלים מתוך התעניינות ואז נהיה מעניין אז המשכתי עוד ועוד וממש עודדתי את הבנות
(למרות שמעבר לבלונד, הן היו צמד הבנות היחיד שנשאר אז זה תרם...) אניוואי... יודעים שאפשר לראות את הפרקים של המירוץ 1 באינטרנט כן? ראיתי לפני כמה זמן שוב.... אולי הגיע הזמן להמשיך

אלה לא המלכות יופי שעזרו לקיבוצניקיות?

היום אני יודעת שלירן מנחה את שטותניק עם לי בירן בערוץ ניקולודיאון... על השניה לא שמעתי.

niro62

New member
חחחחחחחח באחת מהעבודות שלי יצא

לי להיתקל באחת מהן, ואני חייב להגיד לכם שהן מאוד סנוביות, קרות ורואים עליהן שהן פרחות מגעילות, העריכה ממש עשתה להם טוב, ובנוסף דודה שלי למדה עם אחת מהם כמה שנים והיא אמרה לי את כל הדברים המגעילים האלה שזה נכון גם ביומיום

גםצופה

Member
מנהל
..בעיני הן

יותר מוצלחות מצמד הבלונדיניות של השנה... יותר התחברתי אליהן...

אהבתי גם אותן, אבל הן מאוד שונות

הן ממש לא מזכירות לי את אינה ובר. בר בכלל לא נראית לי בלונדינית טיפוסית, עצם היותה ציירת והדרך שבה היא מדברת ומתנהגת, היא לא כל כך נראית לי כמו דמות על תקן הבלונדינית, למרות שיש לה צבע שיער כזה. היא נשמעת לי הרבה יותר טומבוי ובכלל לא אחת שמתעסקת במראה חיצוני או בדברים שטחיים, כמו שנהוג לייחס ל"בלונדיניות". אני בכלל לא רואה בה שום דבר שמקושר לתדמית של בלונדינית חוץ מצבע השיער שלה. הן גם לא עד כדי סתומות, למרות שהן כן עושות טעויות טיפשיות. אבל אין להן אופי של מטומטמות. מי שבלונדינית באופי במירוץ הזו זאת במאה אחוז אדל, היא בדיוק הטייפ קאסט של בלונדינית, למרות שהשיער שלה לא צבוע ככה.

למעלה