שאלה:

• פותח הנושא sy15
  • פורסם בתאריך

sy15

New member
שאלה:

האם לכל מי שמחובר דרך adsl צריך להיות כתובת אי פי קבועה? תודה

sy15

New member
עוד שאלה:

אמרו לי בשביל הגנה מוירוסים שעוברים דרך האינטרנט מומלץ להשתמש יותר בפיירוול מאשר אנטי וירוס כי וירוס לא יכול לעבור דרך פייר וול מהאינטרנט אם יש הגדרות נכנונות, קנפוג נכון כמובן וכו אבל בכל זאת מומלץ להשתמש באנטי וירוס? תודה

sy15

New member
טוב אני מצטער שאני מגזים עם השאלות

אבל אני רוצה לדעת, לאיזה פייר וול יש הכי פחות חורי אבטחה? תודה

uzi2

Active member
אני חושב שכבר שאלת בעבר את השאלה

אם אתה מדבר על חורי אבטחה שמאפשרות או מקלות על פורץ לחדור (ושללא הפיירוול הן לא היו קיימות), אז לא ידועים לי חורי אבטחה כאלו בשום פיירוול, אם כי בעבר דווחה כזאת אצל ZoneAlarm (אבל זמן קצר אחרי שנתגלתה הם תקנו את זה, וגם זה לבדו לא איפשר פריצה, אלא רק נתן נתונים שהקלו על הפורץ במצבים מסויימים). אם אתה מדבר על חורי אבטחה, במובן של איזה פיירוול הכי קשה לעקוף, אז אין כמעט הבדלים בין הפיירוולים השונים, וזה בטח לא קריטריון חשוב, אבל אני חושב ש- Tiny גירסה 3 יחסית מוגנת (זו הגירסה הלא חינמית), יותר טוב מאחרות. ל- Sygate יש יתרון קל (אם כי לא משמעותי). ברור גם שמכיוון שמרבית הבעיות נובעות מקינפוג לא נכון, חשוב גם שהפיירוול יעזור לקנפג אותו נכון.

uzi2

Active member
וירוסים בהרבה מקרים משתמשים בתוכנות

וירוסים הרבה מקרים מגיעים דרך שרותים לגיטימיים, כמו דואר אלקטרוני או IRC או Kazaa, ולכן הפיירוול לא חוסם אותם. יש כאלה שהשליחה שלהם (לאחר שכבר נדבקת בהם) נחסמת ע"י הפיירוול. עדיין אנטיוירוס מעודכן חשוב יותר לאבטחת המחשב מאשר פיירוול.

uzi2

Active member
בד"כ אין כתובת קבועה

אצל רוב ספקיות שרותי האינטרנט יש כתובת קבועה כל עוד לא התנתקת. ברגע שאתה מתנתק למשך זמן מסויים, ומתחבר חזרה תהיה לך כתובת IP אחרת. אפשר כמובן להזמין כתובת קבועה וזה בד"כ עולה כסף. אצל Actcom יש כתובת קבועה באופן קבוע.

למעלה