שאלה

• פותח הנושא zin7
  • פורסם בתאריך

zin7

New member
שאלה

ברצוני לבנות אפליקציה לשליפת נתונים איך אני עושה זאת? בתודה זיו לפיד

ub65

New member
מאיפה לשלוף ולאן ?וצריך לבחור שפת תכנות...

pitoach

New member
לפני שחושים על החלק של מסד הנתונים צריך לחשוב

על החלק של האפליקציה כדי לפתח אפליקציה צריך כמובן לדעת לפתח קודם כל ישנם מאות טכנולוגיות שונות בשוק ויותא ממליון שפות שונות אני מניח (לפחות כ 100 שפות נפוצות) שלב ראשון זה לבחור מה מתאים לך להתחיל ללמוד טכנולוגיה ושפה שמתאימה לך ואז בכל מדריך כשתלמד לפתח יהיה גם חלק של עבודה עם מסדי נתונים * אתה יכול למשל להחליט שאתה עובד עם טכנולוגית DOT.NET שמאוד נפוצה היום. ואז אתה יכול לבחור שפה כמו C# שבישראל אני חושב שהיא הכי נפוצה בדוטנט. ואחרי שעשית את הבחירה להתחיל ללמוד

גרי רשף

New member
לאקסס יש יכולות מסויימות ליצירת אפליקציה

קל לפתח איתו - בעיקר למתחילים, ואני מבין שהוא זמין עבורך. יחד עם זאת יש לו מגבלות, למשל- ניתן יהיה להפעיל את מה שתבנה רק במחשב בו מותקן אקסס.. מה שצריך לעשות זה ליצור בהתחלה טפסים שישמשו להצגת הנתונים או כתפריטים, וכן דוחות שניתן לעיין בהם על המסך או להדפיס. כל זה ממש בקצרה.

ub65

New member
הערה לתגובה של גרי...

"ניתן יהיה להפעיל את מה שתבנה רק במחשב בו מותקן אקסס"... שכחת את RUNTIME ACCESS?

גרי רשף

New member

צודק, אז אדייק: תוכל לקנות גרסת Run Time שתאפשר לך להפיץ את מה שתבנה יחד עם ערכת התקנה של אקסס "משונמך", כלומר- גרסה חלקית שתאפשר להריץ ישומי אקסס אך לא לפתח. לי יצא לעבוד עם משהו כזה בימי Win3.11 העליזים, ואין לי מושג מה קורה כיום.

0 אור 0

New member
היום זה בחינם

ניתן להוריד גירסת RUNTIME 2010 בחינם ממיקרוסופט, יש פה ושם משהו שלא עובד טוב , אבל 99 % מהדברים ובודאי טפסים רגילים, דוחות ושאילתות עובדים מצוין. רק למי שמבצע פיתוח צריך אקסס.

0 אור 0

New member
דברים קטנים

הבעיה העיקרית שבטפסים רציפים לא ניתן להפעיל סינון של אקסס באמצעות הלחצן הימני, בעיה פתירה - אין איך לסגור טבלה שפתחת אותה ב open table (אז מוסיפים לחצן סגור בסרגל הפעלה מהירה) ונדמה לי שהיה עוד משהו קטן מעבר לזה - עובד בסדר

כלליים

New member
סרגלי הכלים

אינם מופיעים בRunTime. פתרון: יוצרים סרגל כלים אישי באמצעות קוד.

למעלה