שאלה...

נרו2

New member
שאלה...

יש בחורה שיש לי כלפיה רגשות רומנתיים, אבל לא מיניים כמובן, ואני לא יודע אם להגיד לה את זה כי אני עוד לא יצאתי מהארון ואני לא יודע איך היא תגיב אם היא תדע את זה עלי. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? תרשו לי להוסיף שאפילו לדבר איתה קשה לי. אני תמיד מתבלבל ומרגיש כמו דביל כשאני מדבר איתה. זה לא ממש קיים עם בחורות אחרות שאני מדבר איתן. אז... מה לעשות?

אם יש לך עניין לפתח איתה קשר רומנטי

אז אני חושבת שכדאי לך לדבר איתה. להגי דלה שאתה מעוניין לצאת איתה בלי לספר על הא-מיניות בהתחלה. אם היא תתדחה אותך, תתנחם בזה שלא תצטרך לחשוף את עצמך
אם לא - אז תפגש איתה לדייט ואז תספר לה על הא-מיניות. ומכאן הכל פתוח שוב...

niwo

New member
תשובה

אני לא יודע עד כמה אתם מכירים אחד את השני והאם אתם חברים. אני חושב שלקחת את "הדברים", לאט יכול לעזור. חשוב על נושאי עניין שאתה בקיא בהם, פעילויות שאתה נוהג לעשות ונסה להתחיל להעלות את הנושאים הללו. אולי יהיה קל יותר לעשות זאת ליד קבוצת חברים שגם היא נמצאת שם. בדרך כלל, חשיבה מראש על מה לומר מקלה אח"כ בשיחות. כמו כן, ככל שמעשירים את השיחה, כך גם יש סיכויים גדולים יותר שלאחר יש מה להגיד. אט אט החל להתעניין בה, ספר לה קצת על עצמך ולמד להכירה תוך כדי. אני מניח שאתה מכיר אותה, אלא שאם אתה מתבייש/מתקשה לדבר איתה- האם זה אומר שאתם עדיין לא קרובים? כעבור כמה זמן ספר לה שאתה מעוניין בה, שהיא מעניינת אותך, והיית רוצה לנסות להיות איתה בקשר רומנטי. אפשר לנסות לרמוז תוך כדי השיחות איתה שאתה נניח 'לא אוהב את העולם המיני שמסביב' או כל נושא אחר שיכול במבט רטרוספקטיבי לאשש את היותך אסקסואל. כמו שורוד עם נצנצים אמרה- אתה יכול גם לומר לה רק אחרי שתבקש לצאת איתה שאתה א-מיני (אבל רומנטי
).

orald

New member

ולנרו, אני ממש גרועה בעצות על איך לפנות לאנשים, אבל רק רציתי לומר שאם אתה מרגיש דביל לידה, סימן שאתה בהחלט מאוהב. פשוט מאוהב.

avi1283

New member
תומך בעצה של niwo

לנסות לפתח קשר ולהמשיך בשם, בהצלחה!

למעלה