שאלה

רקשאלה5

New member
שאלה

שלום רב אני בן 30, לפני 20 שנה בערך עברתי משהו שאפשר אולי לקרוא לו "משחקי מין" עם קרוב משפחה בן גילי. לא היה שם אלימות, ולא היה מעורב מבוגר, אבל זה היה יותר ממה שלדעתי ילדים עושים. היה מגע מפורש, דברים גם שלדעתי הוא ראה בסרטי מבוגרים. לא היה חדירה העניין הזה לא מפריע לי כיום בכלל, כלומר אני לא חושב על כך בכלל בכלל, להיזכר בזה לא גורם לי אי נוחות, ואין לי בעיה אפילו לדבר עם הבן אדם כיום. רציתי לשאול אם בכל זאת דבר כזה יכול לגרום לאיזה שהוא "נזק" (אציין שאין לי בעיה בתחום המיני או החברתי. אני לא מדוכא)? הסיבה שאני שואל היא- לפני שנתיים החלו אצלי כאבי ראש חזקים (עד נכות), ובינתיים ללא פתרון. העלו לאחרונה את האפשרות שייתכן שזה משהו נפשי והתחלתי ייעוץ אצל פסיכולוג למצוא כיוון (אין לי ממש מושג מה יכול להיות אצלי. אבל הרופאים אמרו לי שזה יכול להיות משהו לא מודע). והאמת שזה דבר אני מתבייש לעלות בטיפול. אני יודע שאין לי ממה להתבייש, אבל בכל זאת... המון תודה!!

רק5 -היית בן עשר כדבריך,זה לא נראה שמשם יש

לך סיבה לדאגה. אכן אלה היו משחקי ילדים. אך בשל היותך כבר בטיפול,ובמידה ונוצרה כימייה בינך לבין המטפל,יש מקום שתספר לו כל דבר הקשור לחייך עד כה,כולל אותו מקרה כילד.חייב להיות בסיס של אמון בינך לבין המטפל,כי משם צומחת הטובה... אחת הסיבות להצלחת טיפול קשורה ישירות לחומרים שהמטופל חושף בטיפול,כי הסתרה או אי חשיפה של פרט מסוים ,אפילו אם נראה למטופל כחסר חשיבות,הוא אינו יכל לדעת עד כמה פרט זה או אחר יכל לאפשר את בניית הפאזל ע"י המטפל כדי לבנות את תוכנית הטיפול המיטבית עבור המטופל. בקיצור,העלה את העניין בפני המטפל אם אתה חש שזה המטפל עימו אתה רוצה להמשיך את הטיפול - לטובתך. בהצלחה.

גרא.

New member
רק שאלה5,יתכן ואתה "סוחב" איתך טראומה מודחקת

הקשורה לאותו ארוע כשאתה זוכר ,איך כתבת ,משהוא שאולי אפשר לקרוא לו משחקי מין.אני הייתי ממליץ על התנסות בטיפול בהיפנוזה ,המאפשרת דרך טכניקה של חזרה בזמן, לתת החייאה מחודשת של החוויה הקשורה בהתנסות הטראומטית הזו בכדי להגיע לתובנה רגשית מטהרת (תהליך של אבריאקציה).טיפול כזה הוא אקפטיבי בדרך כלל במספר פגישות מצומצם.

למעלה