אתה צודק בהחלט
,האמת האלוקית אינה תלוית בנו ,אולם אנו תלויים באמת האלוקית , כאשר אדם אומר שהנו רעב הרי אם נאמר לו לאכול נבין שישבע ,הבנה זו אינה פרשנות סובייקטיבית של איזה מי,כי אם מסקנה לוגית אשר בכול מקום וזמן בכול תרבות וכו זוהי אמת האומרת אדם רעב בגשמי יאכל ישבע . אתה מפרש את דבריי כמחשבות שלי על דבר השם למרות שנניח שכך הוא שערי מדרש לא נסגרו , אלא שדבריי הנם נקודת מבט חדשה ,ראיה חדשה לאותה אמת לתי משתנה. האם ואהבת את השם אלהיך בכל......ואהבת לרעך כמוך , מובנו שאי קיום של זה מובנו שנאת חינם שהנו סוג של עבודה זרה ממקומך? האם הגאוה השלילית אשר אדם עושה עצמו לאלוהים -דהיינו אלוהים אחרים ,הנו עבודה זרה ממקומך? האם שנאת חינם אינה מביאה לשפיכות דמים ? ובכך האם שפיכות דמים אינה עבודה זרה? האם כל המלחמות כנגד עם ישראל אינם מלחמות כנגד אלוהי ישראל,? האם אין זה שנאת עולם לעם עולם ? והרי לך משמעות של ראיה מפוכחת שעבודה זרה ושנאת חינם ,אנו אומרין שפיכות דמים ,עבודה זרה וגילוי עריות , אלא שגם גילוי עריות הנו עבודה זרה , וזאת באופן הבא , המלה בראשית בכתיב מלא אנו מקבלים בית ישראל שפוי נדתו ,הנדה הנה דמים שפוי נדתו דהיינו אין בו שפיכות דמים ,שפיכות דמים הנה תוצאה של שנאת חינם לעם ישראל בכלל ולדאבוננו במיקרו של כך גם בינינו פה ושם , וכול אשר הנו שפיכות דמים הנו מלחמה כנגד אלוהי ישראל ,אם כך עבודה זרה היא אם כול חטאת . עבודה זרה כפי שמובן בפשטות מהתורה =בכול פעם שהאדם אוכל מעץ הדעת במנותק מעץ החיים אשר בתוך הגן , והנה תיכף ומיד אני הולכת ולא אכתוב בפורום באם מנהל הפורום יורה לי כך ,כפי שהצעתי כשהצטרפתי ,ואלו יש חברים פה ושם המתנגדים לכתיבתי הרי שנצטרך לקבל זאת או לשנות זאת. תודה