שאלה...

BiGuy3000

New member
שאלה...

שמעתי לפני ה-ר-ב-ה זמן בפורום על יצור שהוא חצי אדם חצי ציפור אש (או משהו כזה...), עם כנפיים מאש, אך אין באפשרותו לעוף. יש לו יכולות של לחימה ושל כישוף, והוא חזק. יש בשמו משהו כזה: *****ון... שמו מסתיים ב-ון... אנא, עזרו לי לגלות את שמו של היצור המוזר הנ"ל... תודה,

ארו

New member
הדבר היחיד שאני חושב עליו

הוא הבלרוג של טולקין.

BiGuy3000

New member
לא...

הוא די דומה, טכנית... אבל לפי התיאור ששמעתי הוא בכלל לא נראה ככה... ANYBODY

I_R_SMART

New member
פאיתונים... מרומח הדרקון

אנשים נמוכים עם כנפי אש, חיים בבידוד בהרים... או שתחפש ברומח הדרקון או שתחפש באסופת מפלצות של הרומח.

snift

New member
אכן, מדובר בפאיתון.

אך עד כמה שאני זוכר, הם כן יכולים לעוף (לפחות זו שאני שיחקתי יכלה לעוף).

exit_from_here

New member
משהו קצת (מאוד) קשור בעניין

תכלס אפשר לשחק איזה דמות שאתה רוצה,תמציא תן לדמיון להוליך אותך! רק לשמור על פורפורציות אם עושים חבורה חזקה אז שהשה"מ יעשה משימה קשה יותר אבל לשחק דמויות שאתה ממציא זה יותר נחמד...אצלנו אחד המציא שניי גזעים שאני משחק אחד מהם ולאט לאט הוספנו יכולות גזע תכונות וכו´,

Gilgam69

New member
מה הקשר בין השאלה שנשאלה לתשובה שלך

?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

BiGuy3000

New member
וואי...

תודה... לפי התמונות שמצאתי, לא רק שאין לו כנפיים, הוא גם רכוב על מרכבה מרחפת.... ובכלל, איפה אש-איפה הוא

למעלה