שאלה האם מוכר למשהו מוצר תחליפי לבייבי סנס - שיהיה לא מחובר לחוטים? למשל צמיד דופק?
ה היונת New member 4/12/11 #1 שאלה האם מוכר למשהו מוצר תחליפי לבייבי סנס - שיהיה לא מחובר לחוטים? למשל צמיד דופק?
ג גנזר New member 4/12/11 #2 היה לנו חלום שמישהו ימציא מוניטור אלחוטי אני בטוחה שהטכנולוגיה כבר קיימת, רק צריך ל"ארוז הכל יחד" (ולבחון את נושא הקרינה) בקיצור לא מכירה...
היה לנו חלום שמישהו ימציא מוניטור אלחוטי אני בטוחה שהטכנולוגיה כבר קיימת, רק צריך ל"ארוז הכל יחד" (ולבחון את נושא הקרינה) בקיצור לא מכירה...
א אמא של אלה ומתן New member 4/12/11 #3 יש חי-שן - שמים על הטיטול מתחת לבגדים http://www.britek.co.il/haishan.html
S Shlomina2 New member 5/12/11 #4 חי - שן - המלצות? היי, זה נראה מוצר נורא מגניב ויעיל. האם מישהו משתמש ? ממליץ ? אנחנו עדיין בפגיה ולא הכנו שום דבר בבית עדיין. אמנם יש עוד חודש אבל עדיין. אשמח לשמוע המלצות
חי - שן - המלצות? היי, זה נראה מוצר נורא מגניב ויעיל. האם מישהו משתמש ? ממליץ ? אנחנו עדיין בפגיה ולא הכנו שום דבר בבית עדיין. אמנם יש עוד חודש אבל עדיין. אשמח לשמוע המלצות
א אמא של אלה ומתן New member 5/12/11 #5 יש מישהי בפורום תאומים שאני מכירה באופן אישי שהשתמשה עם התאומות שלה. הכינוי שלה הוא matyc - תשלחי לה מסר ותשאלי אותה, תגידי לה שרעות הפנתה אותך... מקווה שהמשך השהות בפגיה תהיה קצרה ונטולת דרמות
יש מישהי בפורום תאומים שאני מכירה באופן אישי שהשתמשה עם התאומות שלה. הכינוי שלה הוא matyc - תשלחי לה מסר ותשאלי אותה, תגידי לה שרעות הפנתה אותך... מקווה שהמשך השהות בפגיה תהיה קצרה ונטולת דרמות
א אמא של אלה ומתן New member 6/12/11 #9 נו שכחתי שהיה לך, מה את רוצה -טמטמת הריון שלא חולפת אחרי שנתיים ו-7 (תופעת לוואי ידועה להריון תאומים) חחחח
נו שכחתי שהיה לך, מה את רוצה -טמטמת הריון שלא חולפת אחרי שנתיים ו-7 (תופעת לוואי ידועה להריון תאומים) חחחח
א אחת המתרגמות New member 5/12/11 #6 נסי בחברת הייסנס, רח' משה בקר ראשל"צ הם היצרנים של בייבי סנס. אני הגעתי אליהם לכייל בייביסנס, וראיתי על הקיר בקבלה פרסומת למשהו שנשמע כמו מה שאת מחפשת.
נסי בחברת הייסנס, רח' משה בקר ראשל"צ הם היצרנים של בייבי סנס. אני הגעתי אליהם לכייל בייביסנס, וראיתי על הקיר בקבלה פרסומת למשהו שנשמע כמו מה שאת מחפשת.