שאלה..

lev tahor

New member
שאלה..

מישהו מכם חווה חריקת שיניים? למישהו הומלץ על סד, אולי?

lev tahor

New member
סליחה על העיכוב בתגובה

היכן עשית? וכמה זה עלה? והכי חשוב- הכי זה עזר?[למה בעצם המליצו לך?] ניתן לי מחיר של כ-900 שקלים(מכבידנט)- שפוי? הגיוני? מומלץ?

2beme2

New member
שבת מנוחה

ואין צורך בהתנצלות :) תראי..זה היה לפני..עשור לפחות..יותר אפילו..בטח משו מאז משו התפתח..(אני מקווה..) הגעתי לזה דרך רופא השיניים,התלוננתי על כאבי לסת,כמו שרירים תפוסים,ו'קנאיקים",ולא רק בזמן לעיסה). עשו צילום והוא באמת ראה שיש פריקת לסת..ומשם הכל התחיל..בעצם,זה כמו "גשר",רק שזה פלסטיק שעוטף את השיניים,כמו למתאגרפים,וזהו... אני לא הסתדרתי עם זה ואחרי זמן לא ארוך זה הציק לי בשיניים ו..פשוט עזבתי את זה. היום את יכולה לשמוע אותי לועסת מהצד השני של החדר גם אם אנשים עושים רעש... אני רחוקה מלזכור כמה זה עלה וגם החלפתי כמה רופאי שיניים מאז אבל..באופן כללי קראו לזה "סד לילה".. את בעקרון צריכה להתלונן על פריקת לסת (במידה וה מה שבאמת יש לך..), ולגבי המחיר..לא מפליא אותי..שיניים מאז ומעולם היו עסק יקר...צריך רק לדאוג שזה יהיה באמת עמיד לאורך זמן ולא משו יקר שתצתרכי להחליף אחרי שנה.. הרבה בהצלחה.. ליהי והרבה שבת שלום ונעימה...

lev tahor

New member
הי ליהי, שבת שלום:)

תודה רבה על התשובה המפורטת:) אצלי הסיפור קצת אחר- הייתי אצל רופא השיניים והוא הבחין בחריקת שיניים בזמן שינה, כפי הנראה. שאל קצת על תופעות והאם הן מוכרות לי(שרירי לסת תפוסים, שתמיד ייחסתי למיני-פרכוסים בלילה שאינני מרגישה), כאבי ראש, מתח, עצבנות.. לכן הומלץ על הסד.

למעלה