שאלה

zizu10

New member
שאלה

מה ההשפעות על היפרטורפיה אם אני מתאמן כל היום עם הדבר הזה שלוחצים ביד האם זה מזיק לתוכנית היפרטורפיה?

השפעות

עבודה יומיומית עם "הדבר הזה" תגרום לסבולת שרירית בכופפי האצבעות.

sowhatt

New member
"הדבר הזה" ../images/Emo9.gif

עוזר באמת לסבולת בכופפי האצבעות? כדאי להקדיש כמה דקות [נגיד בצפייה בטלויזיה] ולכופף את "הדבר הזה" "-] ?

zizu10

New member
אם כך זה לא משהו

חשבתי שזה יכול לגרום להיפרטורפיה בכופפי האצבעות במספר חזרות מועט

zizu10

New member
מה זה לעזאזל כופפי האצבעות?

ולמה בדיוק צריך לחזק את האצבעות?
חשבתי שדבר הזה עובר על שריר ביד שאני לא זוכר איך קוראים לו... אמות אולי

Nut420

New member
כופפי האצבעות

אני לא מומחה בעניין, אבל נראה לי שכופפי האצבעות הם השרירים שנמצאים באמות, שים לב כשאתה מכופף את האצבעות השרירים באמות זזים

sowhatt

New member
תשובה לך ו---שאלה לרמי ../images/Emo177.gif

אני חושב שכופפי האצבעות הם מן הסתם השרירים שרואים על כף היד החיצונית, השרירים ש"מתחברים" לאצבעות. ושאלה לרמי, השאלה שלי נמצאת למעלה, האם כדאי להקדיש לזה כמה דקות? למה צריך את זה, במה זה עוזר חיזוק כופפי האצבעות? או שאלה אחרת, האם לדוגמא, עבודה על כופפי אצבעות תעזור לי להישאר תלוי על מתח זמן רב יותר?

sowhatt

New member
כנראה ש.... לא

האם הדבר הזה יכול לשפר משהו או לא, זה כל מה שאני רוצה לדעת. האם הוא יכול לעזור לשיפור היכולת בלהישאר תלוי על מתח לדוגמא?

Einatm

New member
אולי תשאל אם חיזוק הציפורן יתרום

לעבודה על המתח??? חאליק, מדובר באצבעות. אותם גרמים שאיתם אתה מקליד, נראה לך שזה שריר שאפשר לחזק???????????

tommythecat

New member
דווקא....

אני מנחש שהתרגיל עליו אתה מדבר נועד לחיזוק האמות. ישנם מספר מגוון של תרגילים לעבוד על שריר זה (למשל ליפוף חבל שקשור בקצה אחד למוט ובקצהו השני קשורות משקולות). חיזוק האמות בהחלט יתרום ליכולת להיתלות על המתח. אמות חלשות מהוות גורם מגביל בעבודה על מתח. כל טוב, יוסי

סייפיי

New member
ואני מנחש ניחוש פסאודו-מושכל

שיש הבדל לכופף אצבעות לבין לכופף את כף היד (וזה מה שעוזר להישאר על על מתח) לא נראה לי שהשרירים שיעזרו לך להישאר תלוי הם שרירי האצבעות (אלא אם כן קשה לך להחזיק דברים) בשביל להישאר תלוי לדעתי אמות וכתפיים הכי חשובים

tinykitten

New member
ואני מנחשת

שכשאתה עובד על האצבעות, אתה עובד על שרירים שנמצאים באמות (שמחוברים לגידים באצבעות הידיים), ולכן תעבוד על האמה, ולשורש כף היד אין שום קשר. מה שיש בשורש כף היד זה כמה רצועות חולפות ותעלה שדרכה עוברים הגידים והרצועות.

sowhatt

New member
חאלס עם הציניות! מה קרה.

הקפצה רק כדי שההודעה תלך תלך תלך תלך למעלה!

sowhatt

New member
תעבדי את על ה"דבר הזה" !!!! ותגידי

לי מה את רואה עובד! אילו שרירים! ותגידי לי אם זה לא הגיוני שעבודה על כופפי אצבעות או על כופפי "לא אכפת לי", תשפר את יכולת ההיתלות על המתח! כי מחזיקים את המתח באצבעות! אז בלי ציניות ובלי אירוניה אני רציני! בגיבושים יש את הדברים האלה, אומרים לך להיתלות על המתח כמה שיותר זמן! אז מה קרה?

הסברים

גורם מגביל תנועה במצב שאנו תלויים על מתח יהיה שרירי כופפי האצבעות ! כמו כל שריר אחר ניתן ליצור בו היפרטרופיה, כוח וסבולת (הכל בצורה יחסית כמובן). בחלק לא קטן מהתרגילים בחדר כושר אנו משתמשים בשרירים אלו. למה זה טוב, זה כבר שאלה אחרת.

למעלה