שאלה

david1993

New member
שאלה

שלום לכולם, יש לי בעייה שמטרידה אותי כבר זמן רב ואני מניח שהיא נחלתם של גולשים רבים. לצערי הרב, חיפוש שמי בגוגל מניב תוצאות שכוללות אמירות והודעות שכתבתי בפורומים שונים ברחבי הרשת לפנים שנים רבות. (מעל 8 שנים). לצערי, חלקן אף מכילות דברים שאני מצטער שאמרתי. כמובן, שחיפוש שמי בגוגל יוכל לשמש לחיפוש מידע עליי לצרכים שונים. האם ישנה דרך שבה אוכל להסיר את הקישורים האלו מחיפוש שמי בגוגל? איני מעוניין שאנשים יתייחסו אליי בצורה מסויימת בגלל דברים שכתבתי בגיל12. תודה מראש

יש כמה פתרונות

1. לקדם דפים אחרים על השם שלך עם תגובות בוגרות יותר ורציניות יותר. ואז יש סיכוי שבעוד 10 שנים תרצה להעלים גם אותן. 2. תנסה לבקש מבעלי האתרים למחוק את ההודעות הישנות שלך זה יכול לעבוד ואולי להיות קל יותר. 3. 1-2 יכולים לעבוד במקביל. אה וכמובן ההודעה הקודמת שקיבלת בעניין

seori

New member
לא הולך להיות קל

בדר"כ תכנים של 8 שנים לא קל להוריד, זה גם תלוי באילו אתרים הם מופיעים. תוכל לקרוא כאן על הנושא, אולי זה יעזור לך.

אתרי שאלות ותשובות מדורגים בצורה פנטסטית ב...

בחיפושי שמות , משום מה כל ערך שהכיל שם נעלם וכל הפרופילים באתרי שאלו\תשובות עולים למעלה, אני מניח שהסיבה היא בגלל הקישורים הפנימיים במערכות שמבוצעים תחת השם משתמש. הקישורים הפנימיים מכילים אנרכר אם השם משתמש ומעלים את הפרופילים בדירוגי התוצאות אני מציע לך לבצע חיפושים של אתרי שאלות ותשובות בתחום שלך ביחד אם דורקים של אתרי q&a הנה כמה לדוגמא.
Keyword + "Powered by Question2Answer" Keyword + inurl:/qa/ Keyword + inurl:/questions/ Keyword + inurl:/שאלות-תשובות​
לפתוח פרופיל תחם השם שלך, בביבליוגרפיה לרשום את השם שלך ביחד אם תיאור מפורט שגם שם תוכל להכניס את השם מספר פעמים, לתת כמה תשובות, ולחכות לאחר כשבוע אתה תראה שהפרופילים האלו יקבלו דירוגים גבוהים בשם שלך, כמו כן פרופיל בלינקדין גם עובד פלאים, ופרופיל בתפוז:p

למעלה