שאלה,

אולי..

ואולי זו בעיה אצלי,שאני 1פרפקציוניסטית ,2חייבת שהגבר שלי יהיה חכם מימני פי כמה וכמה,אחרת הוא פשוט יהיה מסכן ...או שפשוט לא יהיה..אני לא רואה את עצמי עם בן אדם שפחות מימני באינטלגנציה !!!צריכה גאון שיחדש לי ולא אני לו. כן אני יודעת שזו חשיבה ממקום גאותן אבל זו המציאות .לדוגמא שאלתי בחור כמה אותיות הוא קורא בדקה בעוד אני לכשלעצמי קוראת למעלה מ1000..הוא צחק אך הבין את המסר...

קליט

New member
סוגרת,

אין לך שום בעיה, - כך את, וזה בסדר . כמובן שאת גם עובדת על התכונות שלך , רק תהיי שלימה עם עצמך, ואז יהיה לך רצון להתגמש . >איפה שאת נמצאת - תתגמשי קצת . "קצת" זה אפשרי . מנסיון . למשל ; אולי זה אפשרי שיהיה פיקח כמוך . תהיי מוכנה להתגמש קצת, טיפה, ובמה שבא לך . את לא צריכה להתגמש יותר מזה, ואת לא יכולה יותר מזה (בדרך כלל) . בהצלחה

קליט

אני מאוד שלמה עם עצמי,זאת אני, פשוט . יש לי רצון של הערצה והאהדה את הבעל שלי הוא צריך להשאיר אותי כל פעם מחדש עם פה פעור !!כי אני משתעממת מהר מאנשים שלא משנים פאזה.

maccabist 1

New member
אין הרבה גברים כאלה

לא מקובלת עלי הגישה הזאת שהבעל אמור לשעשע ולאתגר את אשתו. הכרתי הרבה אנשים במהלך החיים שלי,חלקם מצחיקים,חלקם חכמים,חלקם שקטים,חלקם רועשים וכו` ישנם אלפי סגנונות...אך דבר אחד חשוב שתזכרי אין אדם שיש בו את כל התכונות יחד,אם את רוצה אדם שיאתגר אותך אינטלקטאולית,אז בכיף אך קחי בחשבון שזה יבוא על חשבון משהו אחר. לדעתי את מחפשת להתחתן עם כמה גברים...P-:

Silly Wisdom

New member
בעיה,

של רבות מאיתנו.... אם הייתי יכולה לקחת את כל הגברים שאני מכירה ולעשות איזשהו מיקס- הייתי מאושרת.

maccabist 1

New member
אז עדיף ל"התפשר" כיום

מאשר בגיל 30 ... ככה נחסוך 5 שנים של סבל...

Silly Wisdom

New member
היום

אני כבר אחרי ההתפשרות. כל הדרישות שלי הם כבר בגדר המלצה בלבד. חוץ מדברים עקרוניים שמעוררים בי סלידה!

לא מחפשת שעשוע

וזה ברור שאני מעדיפה בן אדם אינטלקטואלי על הרבה דברים שוליים אחרים..איך שלמה ארצי אומר "זה מה שנשאר" :p כמה גברים?למה לקלל אותי?בקושי עם עצמי אני מסתדרת אני נכנסת לתסכול שעוד בן אדם יכנס לי לחיים ועוד גבר..אז כמה?זה אסון אקולוגי !!!

maccabist 1

New member
להשאיר אותך עם פה פעור נשמע כמו גננת

וילדים... מה לעשות לכל דרישה יש מחיר סוגרת , רוצה חתן חכם חתן רגיש? מתחשב? מצחיק? אינטלקטואל? קחי כמה! ככה תקבלי את כל הדרישות...

קליט

New member
סוגרת

תנסי למצוא ענין ב"סתם" סיפורים שאנשים מספרים . את יכולה למצוא גאון, ובכל זאת זה די נדיר . יש אנשים שהם לא גאונים ובכל זאת יש להם מה לחדש, או שהם יודעים לספר, או שהם יודעים להצחיק, או להקשיב, או שיש לו חן אז זה לא הכי משנה מה שהוא אומר העיקר להקשיב לקול שלו ולהביט לו בעיניים . . מענין אם את משוחחת רק עם אנשים מבריקים במיוחד ? . . . שוב, תנסי לוותר קצת, ותוותרי היכן שזה מתאפשר לך . מחילה על החפירה

maccabist 1

New member
לי אישית זה מאוד מפריע

זה מראה על רמת אינטלגנציה של אדם. זה יכול להיות גם סוג של לקות למידה. כשאני רואה אדם עם שגיאות כתיב זה אוטומטי מוריד את ערכו בעיני. גם לי קרה משהו דומה ופשוט לא הייתי מסוגל להמשיך עם אותה בחורה.

Silly Wisdom

New member
מבחינת

אינטיליגנציה הוא דווקא ממש סבבה. בנתיים... אם זו דיסלקציה אין לי בעיה. השאלה אם זה באמת ככה. או שהוא סתם בור
זה מלחיץ...

maccabist 1

New member
שמעי

אני לא אוהב להיות האיש המבאס.דעתי בנושא הזה מאוד פסימית אז נראה לי שעדיף שלא תשמעי אותה. וזה לא דיסלקציה, דיסלקציה זה קפיצת אותיות. יש לזה שם דומה , שכחתי אותו כרגע. אך לרובם זה מחוסר קריאה ולימוד. מעטים האנשים ששוגים בכתיב מפאת לקות למידה, זה בקושי מצוי.

Silly Wisdom

New member
מממ, כן,

גם דעתי ברורה. אבל אני די סלחנית בקטע של דיסלקציה וכו'... שונאת אנשים טיפשים. (וכן, אני יודעת שזה נשמע רע!)

maccabist 1

New member
רע??

קשה לתקשר עם אנשים טיפשים. אותי זה יכול גם להוציא מהכלים.
אגב, אאל"ט איינשטיין היה דיסלקט....

maccabist 1

New member
אגב

בחור ישיבה עם שגיאות כתיב זה מראה את כמות הלימוד שהוא למד במהלך חייו. בחור ישיבה שלומד ברמה ובכמות ממוצעת לא אמור להיות עם שגיאות כתיב.

Silly Wisdom

New member
אני

כבר מזמן לא יוצאת עם בחורי ישיבה. איבדתי את הזכות הזו איפשהו במהלך חיי הבוגרים. אבל כן, יש בזה משהו... לכן זה מציק לי... כי כולם גדלו בישיבות.

למעלה