שאלה

שאלה

מישהי עברה הריון זמן קצר אחרי שרוול? הבנתי שיש לפות צי שנה של המנעות אבל מעניין אותי לדעת אם מישהי עברה בשנה הראשונה הריון ואיך הוא עבר

pomelit

New member
אחותי נקלטה כמה חודשים אחרי מעקף

היא היתה בעודף גדול, הורידה כ 50 קילו ונקלטה ספונטנית חודשיים או שלושה אחרי הניתוח (כנראה שההורדה במשקל עזרה). הילד יצא בריא וטוב לב (היום בן 4), ההריון היה קל יותר מההריונות הקודמים (הוא ילד שלישי), ולא היו בעיות מיוחדות. הקושי היחיד הוא שאחרי הלידה הירידה המסיבית שקדמה לה נבלמה, ועכשיו יותר קשה לה לשמור (למרות שלאחרונה היא חזרה לעצמה, רוכבת הרבה על אופניים, וחזרה לירידה של בערך קילו בשבועיים). יש לה בערך עוד 50 לרדת. עד כמה שאני מבינה מומלץ לחכות לפני הריון כדי שלא לעבור הריון במצב של הרעבה, כי זה לא כל כך בריא לעובר ובטח לא לאמא. מצד שני, אם כבר יש הריון, לא אומרים לו ללכת
אני עברתי טבעת לפני חודש ומאוד מתלבטת אם לא כדאי לי להתחיל שוב טיפולים (יש לי ילד אחד שנולד בהפריה, ואני מאוד רוצה עוד אחד). בינתיים אני מחכה עוד חודש אחד, וכנראה שאלך על זה במחזור הבא (אני בת 40 כך שבאמת אין לי המון זמן). אם את קצת יותר צעירה, ובתקווה שיש לך פחות קושי בקליטה ובשמירה על ההריון, כדאי לחכות כמה חודשים עד שהגוף חוזר להתאזן.

אני צעירה אבל....

אני לא מבייצת בכלל אחת מהסיבות שאני עושה את השרוול זה על מנת להכנס להריון הבן שלי עוד קטן -שנה ו3 חודשים אבל חשוב לי שלא יהיו הפרשים יותר מדי גדולים............... איתו אגב נקלטתי ספונטני נראה לי שאני אחכה חצי שנה מהניתוח ואתחיל לנסות באופן טבעי.....

ליבי3617

New member
בודאי שיש הריונות אחרי שרוול

ועם הירידה במשקל ההריון יכול להיות הכי ספונטני שיש אז כדאי להיזהר. לגבי הניתוח אני חושבת שאם את רוצה עוד ילד ממש עכשיו, אולי תחכי עם הניתוח. תביני, זה תהליך שלוקח שנה לא רק בגלל החסרים התזונתיים אלא גם כדי לתת לך את הזמן לרדת את כל המשקל העודף. ראיתי נשים שנכנסו להריון לפני שהשלימו ירידה. ואז לפעמים עולים במשקל, המוטיבציה יורדת בגלל העלייה (שיכולה להיות אפילו הריונית בלבד) והתהליך הולך לאיבוד. כדאי להחליט בין שני תהליכים חשובים מאד שלשניהם אפשר לקרוא לידה

שמחה37

New member
מומלץ לא להכנס להריון בשנה הראשונה

אבל אני דיברתי עם משהי שנכנסה להריון בשנה הראשונה (אחרי חצי שנה), היא נכנסה להריון עם טיפולים באישור של הרופא. כשדיברתי איתה היא היתה אחרי לידה עם ילדה בריאה וספרה שעבר לה הריון תקין. לא זוכרת את שמה וזה היה די מזמן. בהצלחה שמחה

bmi גבוה

New member
אחותי

עברה שרוול לפני יותר משנה ולאחר השנה הפסיקה את הגלולות... היום יש לי אחיין מקסים בן 3 חודשים ואני חייבת לציין שלפני השרוול שכבה ללא אמצעי מניעה וכנראה שבגלל המשקל לא נכנסה להריון טבעי!! זו בגדול המטרה שלי,מכיוון שאני עוברת טיפולי הפרייה אך למרות זאת עברתי שתי הפלות והרופאים אמרו שאולי זה קשור למשקל,אז קודם נטפל בזה נחכה שנה ואז ננסה שוב...אני אופטימטית!!!

אני חייבת לרדת במשקל כדי להכנס להריון

הרופאים לא רוצים לתת לי טיפולים להריון ישנה ברורה של משקל עודף שגורם לוסר ביוץ וכבר נקלטתי להריון פעמיים (הייתה לי הפלה) נראה לי שאני פשוט אליט לא לרקוד על שתי חתונות וארד במשקל ואז אביא עוד מלאך קטן

bmi גבוה

New member
יקירתי

עברתי שתי הפלות ולא יודעת אם זה ממשקל עודף אבל זו אפשרות...בכל מקרה דעי שאם לא תרדי במשקל ההריון יהיה הרבה יותר קשה בגלל כפילות של משקל עודף...ממליצה לך לרדת לפני הכניסה להריון ומאחלת לך המון המון בהצלחה. אני בטיפולים בגלל מחלה תורשתית במשפחה ולא בגלל משקל עודף אבל הוא ממש מפריע לכניסה...אם יש לך חוסר ביוץ בגלל המשקל העודף הרי שאת חייבת לרדת משקל.

למעלה