שאלה יש לכם מושג אם גם בחמישי הקרוב יהיה פרק אודישנים ? זה די נמאס רוצה שכבר תחל התחרות
B boazt25 New member 2/8/11 #1 שאלה יש לכם מושג אם גם בחמישי הקרוב יהיה פרק אודישנים ? זה די נמאס רוצה שכבר תחל התחרות
P peporain New member 2/8/11 #3 לפי איך שזה נשמע - כן אבל הם כבר לקראת הסוף. נקווה שזה פרק האודישנים האחרון
ק קריסטינהפ New member 4/8/11 #4 גם אני מקווה שזה האחרון כבר די מייאש.. רוצה אקשן, תוכניות מעניינות אוכל נפלא
פ פיית המשאלות25 New member 4/8/11 #5 דווקא אני מאוד נהנת מהאודשנים... פוגשים אנשים מעניינים וגם מצחיקים
H Haad Yao New member 5/8/11 #6 נהנתי גם אני אבל שמחה שהם נגמרו. נדמה לי שמיצינו. רוצה לראות את השלב הבא...
נ נציג ההפקה New member 9/8/11 #7 מהפרק של יום חמישי הקרוב.... מתחיל מחנה האימונים של כל מי שקיבל סינור. אח"כ תקבע הנבחרת והתחרות.... חייב לציין שהעונה הזאת הולכת להיות מדהימה עם המון אנשים כישרוניים וחמודים. אתם תהנו!
מהפרק של יום חמישי הקרוב.... מתחיל מחנה האימונים של כל מי שקיבל סינור. אח"כ תקבע הנבחרת והתחרות.... חייב לציין שהעונה הזאת הולכת להיות מדהימה עם המון אנשים כישרוניים וחמודים. אתם תהנו!