שאלה...

duvdevanim

New member
שאלה...

יש לי תעלה בבית מנקודת הטלפון המרכזית ועד חדר אחר... בכל אופן קניתי שטלבנגד (חוט שמעבירים אותו בקירמ -חוט חזק) בכל אופן לאחר כמה נסינות שבחלק מהמקומות הוא נטקע אני מצליח להעביר אותו... ואז מגיע השלב שבו אני מחבר את חוט הטלפון לראש של החוט... החוט עובד כ 80% מהדרך ואז הוא נקרע (כלומר החוט של הטלפון...) יש לכם רעיונות ???

מאגר

New member
../images/Emo91.gifהשחלת חוט

מאחר ובכיוון הראשון הוא לא עובר תנסנ להשחיל את החטו מהכיוון השני כלאמר מכיוון שהשחלתה את השטל בנד יכול להיות שבכיוון ההשחלה הוא כן יכנס כי הוא יעבור את נמחסום בדרך בכיוון ההשחלה

duvdevanim

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב...

אני מצליח לעביר את הסטלבנד... אבל כשאני מחבר לו את החוט טלפון, כמטר לפני הסוף החוט טלפון נרקע (וזה קורה כמה פעמים...) מה לעשות???

מאגר

New member
../images/Emo91.gif לקרוא מה שכותבים לך

אם הייתה קורא מה שכתבתי לך הייתה עושה את זה אז זה היה מצליח תנסה להשחיל את החוט מאותו צד שאתה משחיל את השטל בנד כלאמר תיקשור את החוט טלפון בצד האחורי של השטלבנד עם כיוון ההכנסה כמו בחוטר של רובה תכניס מצד אחד ותוציא מצד שני עם הרבה סבון

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון

יש לך כיפוף בצינור לכן.. שים הרבה סבון כלים על ראש הסטנבנד ותמרח גם על הכבל שאתה רוצה להשחיל כאשר אתה משחיל את הכבל לחור הסטנבנד הכנס אותו עם הבידוד משוך כעשרה סנטימטר, והצמד את מה שכבר הכנסת לסט´ לכבל בעזרת איזולירבנד כעט.. משוך את הסטנבנד ובמקביל שמישהו יגיש לך את הכבל בצד השני וידאג שאין כיפופים בכבל בבעיה הזאת אני נתקל המון ועם גידים של חשמל שהם הרבה יותר עבים מכבל לטלפון.. ורק כך ניתן לפתור את הבעיה בהצלחה

duvdevanim

New member
לפני כשעה הצלחתי...

ע"י כך ששמתי טיפטיפה סבון כלים (פלמוליב) על החוט, שזה למעשה "לא נותן" לו להיקרע... - כמו שאמרתה...

למעלה