שאלה

שאלה

קניתי את הדיסק UNDER RUG SWEPT ולאחר מכן קיבלתי את אותו הדיסק במתנה, ולשאלה: הדיסק שקניתי היה בצבע אדום והדיסק שקיבלתי במתנה בצבע ורוד, מישהו מוכן להסביר לי?

j u n k

New member
אממ

מה זאת אומרת?1 העטיפה של הדיסק או הדיסק עצמו?! יש 2 גירסאות URS הגירסה שמוכרים כאן בארץ- והשנייה היא גירסה מיוחדת שיצאה במיוחד ביפן- שם יש שירי בונוס...כמובן שיש גם את גירסת הצריבה...במקרה הזה אתה יודע מה דעתנו על העניין.

הדיסק עצמו בצבעים שונים

התוכן עצמו זהה. את האחד קניתי בחנות צליל(האדום) והשני זכיתי מ-102FM בשמינייה(הורוד)= לא צרוב! יש שירי בונוס בגירסה היפנית? איזה שירים?

AlanisJunkie

New member
כנראה זו גירסת פרומו..

שהיא לא למכירה. כי בדרך כלל חברות התקליטים נותנות לתחנות הרדיו את הדיסקים האלו כדי לתת אותם במתנות ובדרך לעשות להם גם פירסומת. בקיצור, את הדיסק עם הצבע הוורוד לא ניתן להשיג בחנויות.

הבונוסים הם...

sister blister ו - sorry to myself. רק שתדעו בצ´אט של אוקסיג´ן לפניי חודש, אלאניס רשמה את שם השיר: story to myself נ.ב. יכול להיות שיש מצב שיש לך את הסינגל של hc... ????

AdiBaba

New member
לדעתי זה כנראה בסה"כ...

שינוי בגוונים שנובע מזה שזה מהדורות שונות. הדיסקים של האנפלאגד וג´אנקי שלי ושל אחי לא נראים אותו דבר, אלא גם בגוונים קצת שונים. על הג´אנקי שלי יש אפילו מן כתמים כאלה שלאחי אין.

johni18

New member
אתם לא חושבים ש...

זאת חוצפה להוציא בונוסים בדיסק שנמכר רק ביפן, ולשאר העולם לא? כאילו, מה, אנחנו פחות שווים?

Mr Freeze

New member
למה חוצפה?

הרבה אמנים עושים את זה. היו גם אמנים שהוסיפו בונוסים לגרסה הישראלית בלבד (כרגע אני נזכר רק בנטליה אוריירו.. ידידה שלי מעריצה אותה). ניתן להשיג את השירים באינטרנט בדר"כ. ואלאניס עוד תוציא את הכל בדיסק נפרד, אז אין מקום לתלונות. בר.

frontrow

New member
בנפרד?

אתה יודע משהו שאנחנו לא יודעים?? אלניס תוציא דיסק של בי סיידס??

THE CORRS

New member
בקשר לבונוסים...

בדיסק האדום שמוציאים בארץ יש תוספת שאם אתה מכניס אותו למחשב אתה נכנס ל"אתר סודי" ושם אתה יכול לשמוע את sister blister ,utopiaועוד איזה שיר מהדיסק בהופעה חיה אתה יכול לקרוא מכתב מאלניס ולראות את מאחורי הקלעים של hands clean

מה שקיבלת הוא

דיסק פרומו, תחנות רדיו בדר"כ מקבלות אותו הוא בצבע וורוד ולבן והוא נראה כמו סינגל..יש בו 11 שירים, אין בו שירי בונוס וגם אי אפשר להכניס אותו למחשב ולהיכנס ל"אתר הסודי". זה די נדיר..תשמרי עליו:)

למעלה