שאלה

שאלה

לאחרונה החלטתי שאני רוצה ללכת לעשות ניתוח לקיצור קיבה (טבעת) מה הפרצדורה שכרוכה בזה?

שמחה37

New member
טבעת זה הגבלת קיבה ולא קיצור

זה לידע כללי. יעזור אם תגידי באיזה קופה את כיוון שבמכבי צריך לעבור וועדה. שמחה

אופירA

New member
מנהל
מי שעבר פרוצדורה במאוחדת - מוזמן להגיש עזרה

קודם כל, האם את זכאית לניתוח? צריך לפחות BMI40 או BMI35 עם מחלות נלוות. BMI זה יחס משקל גובה. אם את זכאית, תפני למשרד הקופה ותבררי כיצד לעבור ניתוח. עלייך לקבוע פגישות ייעוץ עם מנתחים שהקופה עובדת איתם, ולקבל הפניה לניתוח מהמנתח שהחלטת לעבור אצלו את הניתוח. בחוברת המצ"ב, בעמוד לפני אחרון, יש פרטים לגבי הפרוצדורה קופ"ח מאוחדת בניתוח באסותא אצל ד"ר אבינוח.

קופח מאוחדת - אני רגע לפני אישור

מה שצריך לעשות הוא לפנות למזכירות הרופאית של הסניף שבו את חברה ולבקש את הטפסים לבקשה לניתוח בריאטרי, מה שצריך לעשות זה 1. צילום ושת קיבה ועוד איזה משהו שאני לא זוכר, 2. אולטרא סאונד בטן 3. בדיקות דם 4. אישור פסיכאטר 5. אישור דיאטנית על מיצוי טיפול 6. מכתב מרופא המשפחה (מקווה שלא שחכתי כלום) לאחר מכן להגיש את זה ביחד עם הטפסים שקיבלת במזכירות הרופאית, רופא המנהל יצר איתי קשר עוד באותו יום וביקש שאפנה לרופא מומחה מכיוון שביקשתי לעשות שרוול ולא טבעת, פניתי לרופא מנתח שנתן את חו"ד, ואני בקשר יומי עם רופא המנהל, אישור צריך להתקבל בכל יום, תאריך לניתוח כבר יש לי, בהצלחה

עוד שאלה

הדיאטנית והפסיכאטר - הקופח שולחת אותך? או שאתה יכול לבחור למי ללכת? בחודש ספטמבר יש לי פגישת ייעוץ עם המנתח שבחרתי, האם עדיף לעשות את כול הבדיקות הנ"ל לפני הפגישה איתו?

למעלה