שאלה

שאלה

ידוע מי המדבבים של סרט ההמשך של "כיפה אדומה הסיפור האמיתי" ? ואיפה מדובב הסרט? שיוצא בחודש אוגוסט לקולנוע? והאם ידוע אם ציפי שביט מדבבת בסרט הדרדסים באמת?

WILLIAM123

New member
תשובה

לגבי כיפה אדומה - עוד לא יצא אפילו טריילר בעברית (נראה לי). ולגבי הדרדסים - לא חושב. אולי הם יקחו את סיון שביט, אבל לבטח שלא את ציפי שביט.

brody

New member
לצערי, לגבי סיון שביט זה בלתי אפשרי.

לפי ויקיפדיה, היא כבר עברה לגור בברלין אחרי שהוציאה את אלבומה השלישי. בדיבוב, מחליפים אותו נועה גורן למיני מאוס ב"מועדון החברים של מיקי מאוס" ו"קטעים עם מיקי והחבר'ה", דנה אברהם לסאם ב"טוטלי ספייס - הסרט" ואביגיל אריאלי למאסטרית טיגריס ב"קונג פו פנדה 2". אהבתי שסיון דיבבה את טיגריס. כל כך התאים לה........

Hawkgirl

New member
אני יותר הייתי רוצה לדעת

למה לעזאזל עושים כיפה אדומה 2? הסרט הראשון היה כל כך משעמם שעוד לא המציאו מילה לתאר רמה כזו של שיעמום $#^#^$@

porky169

New member
דווקא אני לא הפסקתי לצחוק כשראיתי אותו../images/Emo134.gif

במיוחד בקטעים של התיש המעופף.

Hawkgirl

New member
וואי, לא O:

זה היה אחד הסרטים הגרועים אם לא "ה-". היו פאנצ'ים פה ושם. אבל זה היה פשוט רע. אנימציה נמוכה עד בינונית. מוזיקה משעממת. עיצוב שטחי לנופים/דמויות. וכמובן... צ-פ-ו-י. אני גם מאוד לא אוהבת ת'רעיון הזה של סיפור אחד מכמה זוויות(ועוד לחשוב שבסרט "8 צדדים לאמת" הם עשו את זה מ-8 זוויות, אלוהים ישמור), כי אף אחד לא מצליח לעשות את זה מעניין. זה מרגיש כאילו אתה צופה באותו דבר שוב ושוב ושוב. אם מישהו איי פעם יצליח לעשות את זה מעניין, אני אנשק את רגליו.

Eyal 1 2 3

New member
רותם XDDDD

התגובה שלך שיעשעה אותי הסרט באמת לא היה משהו P: ואם כבר כיפה אדומה, שמעתם שיצאה לזה גרסת-דמדומים כזה? X_X שמעתי על זה וזה פשוט נראה לא קשור לעולם

Tu Lus

New member
שמעתי! מעניין איך זה יהיה

חחח בתור מישהי שלא ראתה את סרטי דמדומים אולי אני אמצא את הסיטואציה משעשעת!

למעלה