שאלה......

DANI777S

New member
שאלה......

אני הייתי רוצה לבקר בקאטר הם זה אפשרי לישראלים אם לא יש לי גם דרכון רוסי האם מסוכן לטוס לשם ??

RoyG NJ

New member
לא שאלת את זה כבר בעבר ?

לא ממש אפשרי לישראלים. האם נולדת בישראל ? האם על הדרכון הזר שלך מופיע נולד בישראל ? האם הוצאת את הדרכון בישראל ? האם יש בדרכון חותמת של מדינת ישראל. האם השם שלך הוא יהודי/ישראלי מובהק ? אם ענית כן לאחת מהשאלות למעלה - אין לך מה לחפש בקטאר. אם התשובה היא לא לכולם - יש סיכון, אבל אם אתה מגיע ממדינה אחרת בכרטיס טיסה נפרד - בהזמנה נפרדת , על כרטיס טיסה של-א !! נרכש בישראל , עם כרטיס אשראי שהוא ל-א !! ישראלי. אז ... זה עדיין מסוכן - אבל אפשרי.

Nobilis

New member
מסקרנות...

למה אתה משיב לו בפסקנות כזאת? ישראלים בהחלט נכנסים למקומות הללו עם דרכונים זרים. והרבה ישראלים גם טסים עם חברת התעופה הלאומית שלהם (עם עצירה בדוחא) בדרך למזרח בלי דרכונים זרים (קרי - עם דרכון ישראלי בלבד). להגיד שלדעתך זה מסוכן - זכותך. אבל להגיד שזה בלתי אפשרי? על סמך מה?

RoyG NJ

New member
משרד החוץ של מדינת ישראל.

לאור החלטת שלטונות קטאר, הנציגות הישראלית במקום נסגרה. לאור זאת, אין כל אפשרות להושיט סיוע לאזרחים ישראלים בקטאר. אזרח ישראלי המבקר בקטאר, או העובר דרכה ליעד אחר עושה זאת על דעת עצמו ועל אחריותו בלבד. כמו''כ, מומלץ שלא לעשות שימוש בחברת התעופה הקטארית בטיסות הנוחתות בדוחה בירת קטאר. יצוין, כי בעת האחרונה שוררת בקטאר אוירה עוינת כלפי ישראל. משרד החוץ מבקש עם זאת להדגיש כי ההחלטה אם לבקר באזורים הנזכרים לעיל, ו/או לשהות בהם נתונה לשיקול דעתו של כל אדם ואדם והיא על אחריותו הבלעדית. משרד החוץ מבקש להבהיר בהקשר זה כי מבחינת הדין הישראלי, לא קיים איסור לבקר במקומות המנויים לעיל ו/או לשהות בהם.

Nobilis

New member
ו...?

הציטוט שלך מוכיח את הטענה שלי. זה לא מומלץ (לפי משרד החוץ), אבל אפשרי. אתה כתבת שזה לא אפשרי.

Nobilis

New member
לא תודה...

אני משאיר את זה ל-DANI777S :) לא נשמע לי כמו יעד תיירות מדהים.

למעלה