שאלה...

RevitallicA

New member
שאלה...

אני לא רוצה לעצבן פה אף אחד (אהההם אהההם יותם...) אבל...שמעתי את Metropolis-השיר... וסליחה שאני בורה...אבל מה כ"כ מיוחד בו?!?!?! זה כ"כ מזכיר לי את פינק פלויד! כן כן! יאללה....תמליצו על שירים...שאני אעביר ביקורת גם עליהם...

NiGa

New member
קודם כל עצם זה שזה מזכיר לך את

פינק פלויד זה אומר שהם שווים שמיעה!!! דבר שני, כמה שזה מזכיר את פינק פלויד - לפינק פלויד אין סיכוי על זה בכלל - מבחינת הרמה של המוזיקה... קודם כל, כל הקטע האינסטרומנטלי פשוט ענק! דברים מגניבים ומורכבים חושרמוטה! דבר שני - זה שיר יפה! מה מיוחד במסטר? שום דבר מסויים, את פשוט אוהבת אותו... אז פה זה גם מיוחד וגם אוהבים את זה! קדימה מטרופוליס! תתעמקי בזה נו, את מנגנת גיטרה אז את חייבת להכיר!

RevitallicA

New member
פששש...יותמי! התעלית על עצמך!

הודעה ש-ל-מ-ה בלי ירידה אחת אפילו!!! שווה נשיקה! אז קח! אני מנשקת אותך-מוווואה! אני אתעמק בו עוד קצת...למרות ש...מממ...אני לא יודעת איך להגיד לך את זה... מממ... הוא מרדים אותי.......

NiGa

New member
לא כל אחד יכול לשמוע דרים ת´יאטר..

מלעשות שהם לא מיינסטרימים כמו מטאליקוש שלכן... זה למאזינים משובחים בלבד!! (ראית ירידה בעקיפין? .... זה כבר שיפור...( סתם זה לא נועד לפגוע, רק לציין עובדה עובדתית שדרים זה בכל זאת משהו שונה ומיוחד ועל זה שהם לא מסרחו את המוזיקה שלהם הם משלמים מחיר יקר...

NiGa

New member
מסרחו=מסחרו

ובקריאה שניה אני קולט שאת בכל זאת עלולה להפגע קצת מהדברים שנכתבו אז החלטתי להוסיף DISCLAIMER: * ההודעות נכתבו באחריות הכותב בלבד! מנהלי הפורום לא אחראים לתוכן! * מלעשות שימי לב, כמנהל הפורום ובתוקף הדיסקליימר אני לא אחראי לתכנים!

למעלה