שאלה

דור 025

New member
שאלה

אני וידידה שלי מחפשים איפה לאכול בחג ? מישהו מכיר התארגנות באזור תל אביב שאפשר להצטרף בה לסעודת שבועות ?? זה ממש יעזור לי.. תודה..

תשובה...

דור היקר ממליץ לך לפנות לחב"ד בתל-אביב: בית חב"ד - תל אביב - קרית שלום, שד' ישראל גורי 34 קרית שלום, 03-6826459 ... בית חב"ד - תל אביב - רמת אביב ג', אבא אחימאיר 15 רמת אביב ג', 03-6422770 ... www.chabad.org.il/IsraeliBranchs/Index.asp?...60 תנסה כבר שלא יהיה מאוחר. הם מן הסתם ישמחו לארח אותכם.

דור היקר, אני מניח שאתה שייך...

לקהילת הלהט"ב ולכן פנית כאן בפורום שלנו, כל ןכ שוחחתי ברגעים אלה על מנהל קהילת יחד בתל-אביב ואתה מובן מוזמן להגיע אליהם. תהיה תפילת חג בערב בשעה 19.45 בבי"ס צייטלין (באיזור כיכר רבין) רח' צייטלין 22 תל-אביב שלאחריה תתקיים סעודה חגיגית של הקהילה והיא פתוחה לקהל הרחב. אתה מוזמן בחום. תתקשר אל הלל מאיר (טלפון שלחתי לך במסר אישי) מקהילת יחד ותמסור לו שהופנית על ידי אליהם. תהנו.

דור היקר, אני מניח שאתה שייך...

לקהילת הלהט"ב ולכן פנית כאן בפורום שלנו, כל ןכ שוחחתי ברגעים אלה על מנהל קהילת יחד בתל-אביב ואתה מובן מוזמן להגיע אליהם. תהיה תפילת חג בערב בשעה 19.45 בבי"ס צייטלין (באיזור כיכר רבין) רח' צייטלין 22 תל-אביב שלאחריה תתקיים סעודה חגיגית של הקהילה והיא פתוחה לקהל הרחב. אתה מוזמן בחום. תתקשר אל הלל מאיר (טלפון שלחתי לך במסר אישי) מקהילת יחד ותמסור לו שהופנית על ידי אליהם. תהנו.

ואם אתה לא מצליח: תנסה את ראש יהודי

סעודת שבת בראש יהודי! הצטרפו אלינו לסעודה מרוממת ושמחה. כל ליל שבת. הרשמה מראש חובה. לפרטים: מיכל 0524295597. איילת השחר 0525665552

דור תרגיש חופשי להתקשר אליו

/tapuzforum/images/Emo13.gifהם ישמחו מאוד לארח אותכם ואחרי החג ספר לנו בפורום איך היה ומי זו בעצם קהילת יחד. דבר עם ירדן ומסור לו ד"ש חמה וחג שמח ממני. תודה ותהנו אחי היקר. אוהב מכל הלב.

למעלה