שאלה...

חושבת שנקודת הפתיחה של המשפט לא נכונה

אם את באמת אוהבת את האישה שאיתך... אז את חייבת להתייחס בקביעה אם לסלוח, אליה... לכל הדברים שיש בניכן.... ולכן לא נכון לקבוע מראש על מה לא נסלח... אני אמרתי לעצמי של אסלח על בגידה... והגיע הרגע בו אכן הייתי צריכה להתמודד עם השאלה... והאהבה ניצחה... למרות שאמרתי.... אז אני חושבת שאפשר להגיד המון.. ברגע האמת הדברים נראים אחרת... יש עוד משתנים מלבד היגיון קר....

אז זהו שאני לא מסוגלת

האקסית שלי חזרה לחיי לא מזמן, היא לא רצתה לחזור היא התחננה על נפשה שאסלח על העבר בנינו ונתחיל דף חדש כחברות. חברות? אקסית שאהבתי המון? קצת לא עובד איתי... חזרנו גם לקשר מיני... וביום שהיתה איתי הלכה לשכב עם גבר... ולא טרחה לספר לי... החושים שלי מולה תמיד עבדו שעות נוספות... עבר שבוע מאז, חתכתי את הקשר, ולא מסוגלת לסלוח למרות שהלב שלי איתה או לייתר דיוק היה. חברות שלי אמרו לי שזה קטע של אגו שלי אבל זה גם לא אגו זה יותר גרוע מכל דבר אחרי בעיני בקשר שאוהבים. עבר שבוע ואני לא בוכה, לא עצוב לי אני עדיין בסוג של הלם

לא יודעת אם זה קשור ליכולת לסלוח...

תגיעי להשלמה והבנה מתוך עצמך ש... האישה הזו לא עושה לך טוב בחיים... שהיא, כנראה, לא ממש מכבדת אותך ואת רגשותייך.. ואת פשוט צריכה לשחרר... את כועסת שהיא הלכה לשכב עם גבר אחריך? למה? למה שלא תגידי לעצמך שעשית טעות ששכבת איתה? שהיא לא שלך ולכן אין לך זכות לכעוס על כך שהיא שכבה עם גבר.. את אדונית רק על חייך ולכן.. המלצה שלי... תתנתקי... תתנקי רגשית.... וגם אם תחזרו להיות חברות... סביר להניח שזו טעות גדולה לשכב איתה... סיימתי קשר בצורה נפלאה... שחררנו והתנקנו... עד כמה שאפשר... וישש לי אהבה אחרת.. ואין בי טיפת כעס או משקעים... ועברה כבר יותר משנה ועדין לא הכל נקי... השיחה היא לא עם "עוד חברה"... ז ממליצה לך לקחת את הזמן שלך עם עצמך

טורטיתת

New member
לעוד אחת משום מקום

על כל דבר אפשר לסלוח, אבל יש דברים שלא שוכחים. קשר שהייתה בו בגידה לעולם לא יחזור להיות כשהיה תמיד יהיה שם את הספק. אי סליחה לפעמים היא אולי סוג של מנגנון הגנה - השכל משדר ללב די נפגעתי לא רוצה יותר, אני לא סולחת כדי לא להכניס שוב את הפגיעות בי?!

פאמקי

New member
יודעת...

על מה לא אוכל לסלוח היום, כשהכל בסדר. מה יהיה מחר? אין לי מושג. מקווה שלא אצטרך לבחון את העניין, אך יודעת שיש פגיעות שמאוד קשה לזוגיות לשרוד או להתרומם מהן.

למעלה