* שאלה *

בועz

New member
* שאלה *

מה אתם\ן אומרים\ות על העגילים הללו ועל השרשרת? לא להסתכל על המחיר!!!! כי יש לי הנחה של 65 אחוז :) התליון והעגילים הם כמובן יהיה לאירוסין בע''ה תודה ולג בעומר שמח :p

בועz

New member
את צודקת,

אך לרוב אני רוצה לדעת מה 'אנשי ונשות הפורום' חושבים\ות.. הבנת?:) בשבת הרב של המגזר החרדי של השכונה ( שאני בקשר איתו כל יום ) הגיע לבית ודיבר עם אמא שלי למשך 25 דק' בכדי לסגור את העינינים..אמא אמרה שהוא שם לחץ, וגם עם כל הכבוד.. הרב חיי בעולם אחר מאיתנו ( גם הרב שלי אמר לי אותו דבר ) בסך הכללי הרב רוצה בטובתי... כי הוא רואה אותי כבר 4 חודשין יוצא... אמר לאמא שלי... פגישה היום עם ההורים.. ולחיים חח 'לג בעומר - יום מיוחד '

בועz

New member
נכון,

אך אני לא ישקיע עשרות אלפי שקלים.. חבר שלי אמר שהוא השקיע 1800 דולר, אמא אמרה שהמחיר הוא 'זול' יחסית

הפרחים2

New member
תקשיב..

אתה כבר משקיע את הסכום..נכון? אז רק תבחר דגם נורמלי.זה במידה והיא סומכת עליך ולא היא זו שבוחרת שלאחרונה שמעתי שיש כאלה שזה מקובל אצלם........

קליט

New member
לדעתי,

זה ממש מוזר שאתה קונה לה תכשיטים יקרים עוד לפני שסגרתם . . . גם אם נניח ויש לה יום הולדת . זה מוגזם . זה לא הגיוני . זה מיותר ומוזר .

קליט

New member
בשעה טובה ! . אתה נותן לה את זה אחרי שתסגרו ?

ותן לה גם כרטיס להחלפה של התכשיטים, ותבהיר לה שתשמח אם היא תחליף כי כך אתה תהיה בטוח שזה לפי הטעם שלה . .

בועz

New member
התקשרתי לחנות ( בורסת היהלומים ברמת גן )

אמרו לי שיכול להחליף אך חד פעמי כי אלו הן במבצע והאחרים, לא... ... דיברתי עם אמא , לקחתי את היוזמה... אמרה לי מזל טוב וחיבקה אותי.. אחכ כשהייתי בחדר, היא נכנסה ועשתה לחיים איתי חח :)

למעלה