שאלה:

Hole In The Sky

New member
שאלה:

איני ידעתי את מי לשאול... השאלה סתם צצה במוחי- בלא קשר לשום מקרה והחלטתי לשאול אותה כאן בפורום זה- כי אני יודעת שלאפי היקרה ולחברי הפורום תמיד תהיה תשובה! ולשאלה... למה אם ילדה בת 13 לא בתולה היא נחשבת ל"זולה" (תחליפו את ה-ל´ ב-נ´) ואם ילד בן 13 לא בתול הוא נחשב ל"תותח" (כל החבר´ה גאים בו)

חזרי שנית ?

ילדה בת 13? ילד בן 14? מדובר על קיום יחסי מין? אני נטולת מילים בשלב הזה.

דן צ

New member
רבים וטובים התחבטו בשאלה זו

ולכן אשיב עליה במשל בית שנפרץ מספר פעמים נחשב לחסר מזל בעיני משפחת הבית פורץ שפרץ המון פעמים לבתים נחשב לשאקל בעיני חבריו הבנת את הפואנטה??? או ככה מדינה שנכבשה נחשבת למדינה מסכנה ןהכבוד שלה שואף לאפס מדינה כובשת מקבלת כבוד גדול ונחשבת למעצמה עוד פואנטות??? אני לא אומר שכך צריך להיות , אבל זו דרכו של העולם. ואם כבר עוד שאלה: למה אישה לא עובדת נקראת "עקרת בית" וגבר שלא עובד נחשב כחי על חשבון האישה?

Hole In The Sky

New member
אהה..... הבנתי

תודה דן.. מה קרה אפי? חשבתי שאת תיהיי הראשונה שתוכלי לענות לי על השאלה..

Idan91

New member
הבעיה עם המשלים האלה...

היא שבהם, מי שמשול לנערה שנחשבת ל"זולה", מה שנעשה לו הוא דבר רע- מדינה שנכבשה (כמובן ללא רצון שלה), בית שנפרץ (שוב, ללא רצון של בעליו). אבל בת 13 שקיימה יחסים מרצונה ונהנתה מהם... למה בכל זאת היא כזאת?

De-Panther

New member
כי לבנות יש את התדמית של הצדיקות...

ואצל בנים זה שונה אם את נחשבת ל"זולה" זה בעיני בנות בנים לא שמים על זה אם בת היא כזו או לא אבל אם בן עשה את זה כבר אז זה כבוד גדול שוב פעם השוביניזם הישן והטוב

דן צ

New member
אויי ויי זמיר

זאת ממש מחשבה ילדותית, אתה באמת חושב שבחורה ששוכבת עם הרבה גברים ביחוד אם היא בת 13 נחשבת ביני הגברים כקולית?? טעית ובגדול. דרך אגב , לקח לי יומיים להגיע ל "הוספת תגובה" תקצר קצת את החתימה

De-Panther

New member
לא אני לא חושב ככה לא הבנת אותי כמו

שצריך אני לא חושב ככה אני מדבר על זה שבנים מיחסים פחות חשיבות לדבר הזה של בחורה ששוכבת אותי האמת זה דיי דוחה אם אחת שוכבת עם מלא אנשים ועוד בגיל כזה אבל אם טוב לה עם זה זה לא משנה לי

נו, זאת המלחמה האולטימטיבית

ואני מקווה שלא ציפית לתשובה משעשעת כי הנושא מרתיח מכמה סיבות: א) אני מודה שטרם התאוששתי מהגילאים שניפקת פה בכזו קלות. ב) אני מקווה שלא בך מדובר, כי אז באמת דאגתי תוכפל כפליים. ושלישית, לצערי בכל גיל שתבחרי, כנראה שהתשובה תהיה זהה. לצערנו אלה הסטיגמות החברתיות, זו החברה הברברית שאנו חיים בה, ועד שלא יעברו פה כמה דורות, כנראה שהמצב יישאר כמו שהוא. ואני מאוד מקווה שמדובר בילדה אחת בלבד, כי אם זה לא המצב, אני חושבת שבאמת לא אביא ילדים לעולם.

De-Panther

New member
בגלל זה אני רוצה רק בנים כשאני יהיה

גדול אני לא חושב שאני יהיה מסוגל לקלוט את זה שהבת שלי תשכב עם מישהו

Hole In The Sky

New member
לא דיברתי על הרבה בנים

בכלל! אם היא כבר לא בתולה בגיל 13 כולם חושבים שהיא זולה... וכבר קיבלתי את התשובה מדן (שוב תודה)

Idan91

New member
בנים לא שמים על זה??

נתקלתי ביותר מידי שיחות בנים שמראות אחרת...

ליאן.

New member
ערכים דפוקים

של אנשים דפוקים עוד יותר. אולי זה מה שקורה כשילדים שמשחקים בסקס. מדובר בקטינים, לכל הרוחות !! ולהזכירכם, בעילת קטינה (או קטין) היא מחוץ לחוק.

יעלגול

New member
לצערי זה לא עובר בגיל 13

בחורה בעלת נסיון מיני רב תחשב בעיני הרבה מאוד אנשים (גברים ונשים כאחד) כזולה, ולעומתה גבר בעל נסיון רב יחשב "שאקל". יעל

שרוניק

New member
ויותר מזה

אם בן זוג שלך שואל עם כמה היית לפניו, העצה שלי - תורידי איזה שניים שלושה (תלוי כמה יש לך). ואני רוצה להגיד עוד משהו: אני דווקא לא מחזיקה מכאלה שהיו להם הרבה בחורות, כי לדעתי זה מראה עליהם שהם לא מתיחסים לסקס ברצינות הראויה, משתמשים בזה להאדרת האגו העצמי, ובדרך כלל הם גם גרועים במיטה !!!

שרוניק

New member
יש לי מחרתיים יום הולדת

מה שאומר שאני מזל אריה, אם זה טוב או אם זה רע, אין כבר דרך חזרה.

למעלה