שאלה

שאלה

מישהו מהוותיקים ( שנה וחצי +/- ) עדיין מרגיש את הכאבים בכתף כלפי מעלה כשהוא מרגיש שובע?

WiKi

New member
כן

וגם כשאני ממש רעבה, כבר אחרי הרבה זמן של קרוקרי בטן, כשהקיבה שלי כבר מעכלת את עצמה כזה. רעב ממש או שובע ממש - כואב לי שם. זה המיקום של הטבעת ד"א, הקיבה יותר קרובה לשכמות מאשר לחזה.

בזמנו דר' שוורץ

אמר לי לשים לב לשפת הגוף שלי "כאבים בכתף= שובע! תקשיבי לו" סתם תהיתי לעצמי, נראה לי מוזר שאחרי הכל הגוף עדיין מדבר איתי אהבתי להקשיב לו מזה הרבה מאוד זמן.

WiKi

New member
המוכנה היא להפסיק שניה לפני ולהימנע מהכאב

רק נשים סובלות מכאב בכתפיים??

כי לי אף פעם לא היו כאבים שם.. יכול להיות שזה בגלל החזה? (סליחה אם אני פולש למשהו אינטימי..) אבל אני לא מכיר בכאבים כאלו.. מסקרן לדעת אם זה משהו שקיים רק אצל המין הנשי או גם אצל גברים... גברים, תגיבו בבקשה.

WiKi

New member
מה הקשר?!?

לגברים יש חזה בדיוק כמו לנשים, גם גברים חולים בסרטן השד. לנשים יש יותר שומן שם.

WiKi

New member
התגובות שלך תמוהות לי

עם כמה גברים ונשים דיברת כדי לקבוע שכאבי שכמות זה רק אצל נשים? אתה נותן עצות אחיתופל באופן קבוע ולא מפנים שיש אנשים שקוראים את הדברים שלך ולוקחים אותם ברצינות.

עיצות אחיתופל הם לא דעותיי..

ואם עצותיי לא לטעמך, זכותך להגיב לי.. להיפך, אני שמח שאנשים מתקנים אותי. ויהיה נחמד עם תגיבי למסרים ששולחים לך..

WiKi

New member
אני תמיד מגיבה לכל מסר ויעידו עשרות האנשים

פה שהתכתבו איתי אי פעם, לא קיבלתי שום מסר ממך. כשאני לא בטוחה במשהו, אני לא כותבת אותו או שאני מנסחת אותו כשאלה, אני חושבת שגם אתה צריך לנהוג כך.

אופירA

New member
מנהל
זה לא תמוה - הסבר

פה בפורום מסתובבים בערך 4 גברים. (בימים הכי טובים יש 5). לעומתם יש הרבה מאוד נשים. כך שבכלל המנותחים הכותבים בפורום יש אחוז זעיר של גברים. היות שהכאב בכתפיים לא תוקף את כל המנותחים אלא אחוז מסוים מהם, אין שום בעיה בשום הסתברות סטטיסטית, ש-4 הגברים הכותבים בפורום לא יופיעו כלל באחוז המנותחים שסבלו מהכאב. הכאב בכתפיים תוקף בעיקר בשבועות הראשונים לאחר הניתוח, ואח"כ הוא כבר נדיר מאוד מאוד. אז בוודאי שמבחינה סטטיסטית אחוז הגברים שיסבול ממנו הוא 0 נקודה המון אפסים אחרי האפס. וכיוון שאין גבר שהוא אפס - שום גבר שלם לא נופל בסטטיסטיקה הזו.

אופירA

New member
מנהל
אין קשר לנשים

לא כל המנותחים סובלים מכאבים בכתפיים. זו תופעה שמתרחשת אצל חלק מהמנותחים, בד"כ בסמוך לניתוח. מבני הגוף אינדיבידואליים מאוד. וגם התופעות במערכת העיכול. אנו לעולם לא יכולים ללמוד על כלל המנותחים ממה שקורה אצלינו.

ilcרית

New member
כאבים אבל... לא בכתפיים

מידי פעם תוקפים אותי כאבים חזקים במיוחד בגב. ממש מאחורי הקיבה הכאב מופיע בעיקר בלילה . ממש כאב משתק שמעיר אותי מהשינה האם התופעה מוכרת ?? זה צריך להדאיג ??

אופירA

New member
מנהל
לעניות דעתי

כל כאב מטריד, שמופיע לעיתים קרובות, דורש בדיקה. אם אין חשד שמדובר בטבעת - צריך ללכת לבדיקות אצל רופא המשפחה ולשלול כל מצב אפשרי. אם יש חשד שמדובר בטבעת - לבקש שיקוף אצל מנתח הטבעת.

WiKi

New member
כן, זה אותו כאב שהתייחסתי אליו

אצלי הוא מופיע אם אני ממש ממש ממש ממש רעבה ולא שתיתי ולא אכלתי כלום שעות, או אם אכלתי ממממממשששש מלא עד כדי האבסה.

למעלה